reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny. Długo się nie odzywałam.Takie tam kłopoty rodzinne ;( A dzisiaj jeszcze jak na złość, bo nie może być dobrze, odebrałam wyniki. No i znowu lipa- Taxo IGG --- 459,6. No załamać się można, uściąść i ryczeć.

reklama
Ja podejście do glukozy mam jutro...[emoji50] Ale dzisiaj się obudziłam i coś mnie gardło boli i jakby nos przytkany i stąd pytanie....
... ten irigasin do płukania zatok to można bez obaw stosować tak?
Ja termin na 23 od dzisiaj 93 dni tak to leci [emoji4]

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Ja stosowalam..mozna[emoji4]

Ja podejście do glukozy mam jutro...[emoji50] Ale dzisiaj się obudziłam i coś mnie gardło boli i jakby nos przytkany i stąd pytanie....
... ten irigasin do płukania zatok to można bez obaw stosować tak?
Ja termin na 23 od dzisiaj 93 dni tak to leci [emoji4]

f2w3rjjgvkjhkndh.png
A nie 90? I termin na dzień ojca! Gdyby dzidziuś się wpakował to jaki prezent ;)

Hej dziewczyny. Długo się nie odzywałam.Takie tam kłopoty rodzinne ;( A dzisiaj jeszcze jak na złość, bo nie może być dobrze, odebrałam wyniki. No i znowu lipa- Taxo IGG --- 459,6. No załamać się można, uściąść i ryczeć.
Dlaczego zalamanie? a IgM masz ujemne? Bo samo IgG swiadczy o przebytej w przeszlosci chorobie i masz przeciwciala. Zawsze mozna zrobic jeszcze jedno dodatkowe badanie.
Ja mialam IgG 421 i poszlam do poradni w szpitalu zakaznym, lekarz wszystko wytlumaczyl :)

nie i tylko tym się pocieszam. Tylko że margines błędu chyba nie jest aż tak duży [emoji21]. za 3 tyg się okaże -pójdę na kolejne usg na ten sam sprzęt co dziś, więc będzie wiadomo czy dzidzia faktycznie rośnie skokowo, czy różnie pomierzyli.

w57vyx8dubspq12k.png
Ballax myślę że to doskonała normalne że na różnym sprzęcie są inne wyniki, ja tak miałam jak trafiłam do szpitala 2 dni przed dzieci miały 165g a w szpitalu 154g jak na takie maleństwa spora różnica, no chyba że panny były na diecie [emoji12]
Wszystko kwestia sprzętu i.lekarza który mierzy

010ikw7ip2lmrcv3.png

Ja dziś jestem padnięta, w nocy niewiele spałam, wczoraj od 15 bolał mnie brzuch o 18 zaczęły łapać skurcze i chyba dziewczynki miały ochotę poznać świat z po drugiej stronie brzucha, do 22 miałam regularne skurcze co 15 min... Na szczęście po lekach rozkurczowych i progesteronie trochę przeszło i od 2 mogłam spać jak człowiek. A już miałam jechać na pogotowie. Dziś póki co leżę plackiem i zobaczymy co się będzie działo.

010ikw7ip2lmrcv3.png

Ja dziś jestem padnięta, w nocy niewiele spałam, wczoraj od 15 bolał mnie brzuch o 18 zaczęły łapać skurcze i chyba dziewczynki miały ochotę poznać świat z po drugiej stronie brzucha, do 22 miałam regularne skurcze co 15 min... Na szczęście po lekach rozkurczowych i progesteronie trochę przeszło i od 2 mogłam spać jak człowiek. A już miałam jechać na pogotowie. Dziś póki co leżę plackiem i zobaczymy co się będzie działo.

010ikw7ip2lmrcv3.png
To sie groznie zrobilo. Odpoczywaj jak najwiecej. Moze to tylko jednorazowy wybryk...ale ci stracha napedzily.

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Do góry