reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
A nie 90? I termin na dzień ojca! Gdyby dzidziuś się wpakował to jaki prezentJa podejście do glukozy mam jutro...[emoji50] Ale dzisiaj się obudziłam i coś mnie gardło boli i jakby nos przytkany i stąd pytanie....
... ten irigasin do płukania zatok to można bez obaw stosować tak?
Ja termin na 23 od dzisiaj 93 dni tak to leci [emoji4]
Dlaczego zalamanie? a IgM masz ujemne? Bo samo IgG swiadczy o przebytej w przeszlosci chorobie i masz przeciwciala. Zawsze mozna zrobic jeszcze jedno dodatkowe badanie.Hej dziewczyny. Długo się nie odzywałam.Takie tam kłopoty rodzinne ;( A dzisiaj jeszcze jak na złość, bo nie może być dobrze, odebrałam wyniki. No i znowu lipa- Taxo IGG --- 459,6. No załamać się można, uściąść i ryczeć.
Ja mialam IgG 421 i poszlam do poradni w szpitalu zakaznym, lekarz wszystko wytlumaczyl
Natalia91
No mówiłam jak ten czas leci już trzy dni bliżej do porodu [emoji12][emoji16]A nie 90? I termin na dzień ojca! Gdyby dzidziuś się wpakował to jaki prezent
Dzięki dziewczyny za odpowiedź ma temat tego irigasinu [emoji4]
Heda
Ballax myślę że to doskonała normalne że na różnym sprzęcie są inne wyniki, ja tak miałam jak trafiłam do szpitala 2 dni przed dzieci miały 165g a w szpitalu 154g jak na takie maleństwa spora różnica, no chyba że panny były na diecie [emoji12]nie i tylko tym się pocieszam. Tylko że margines błędu chyba nie jest aż tak duży [emoji21]. za 3 tyg się okaże -pójdę na kolejne usg na ten sam sprzęt co dziś, więc będzie wiadomo czy dzidzia faktycznie rośnie skokowo, czy różnie pomierzyli.
Wszystko kwestia sprzętu i.lekarza który mierzy
Aleksandrax
Igg to dawne zakazenie, jeśli igm ujemne to nie masz się czym martwić.Hej dziewczyny. Długo się nie odzywałam.Takie tam kłopoty rodzinne ;( A dzisiaj jeszcze jak na złość, bo nie może być dobrze, odebrałam wyniki. No i znowu lipa- Taxo IGG --- 459,6. No załamać się można, uściąść i ryczeć.
Heda
Ja dziś jestem padnięta, w nocy niewiele spałam, wczoraj od 15 bolał mnie brzuch o 18 zaczęły łapać skurcze i chyba dziewczynki miały ochotę poznać świat z po drugiej stronie brzucha, do 22 miałam regularne skurcze co 15 min... Na szczęście po lekach rozkurczowych i progesteronie trochę przeszło i od 2 mogłam spać jak człowiek. A już miałam jechać na pogotowie. Dziś póki co leżę plackiem i zobaczymy co się będzie działo.
camel
To sie groznie zrobilo. Odpoczywaj jak najwiecej. Moze to tylko jednorazowy wybryk...ale ci stracha napedzily.Ja dziś jestem padnięta, w nocy niewiele spałam, wczoraj od 15 bolał mnie brzuch o 18 zaczęły łapać skurcze i chyba dziewczynki miały ochotę poznać świat z po drugiej stronie brzucha, do 22 miałam regularne skurcze co 15 min... Na szczęście po lekach rozkurczowych i progesteronie trochę przeszło i od 2 mogłam spać jak człowiek. A już miałam jechać na pogotowie. Dziś póki co leżę plackiem i zobaczymy co się będzie działo.
reklama
camel
Dobra...musze sie w koncu wziac za wyprzedanie tego co zostało mi po "domniemanej dziewczynce" umieszcze to w dziale sprzedam itp. wiec jesli ktoras ma ochote to zapraszam.