reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wiecie,ale to przykre,że faceci to sobie przedstawiają w taki sposób...On nie usłyszał tego od jednego faceta,ale od kilku....m.in. że będzie miał obrzydzenie,albo że to jest drastyczne :o no szok..samo takie gadanie już źle nastawia..

reklama
Moja kolezanka z pracy mowi ze robila sobie w glowie tskie stopklatki[emoji23] ze zapamietywala ten bol, porownujac go do czegos. Najbardziej przerazilo mnie porownanie do palnika gazowego przy... no wiecie ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Jakbym słuchała takich historii to chyba bym była sama ta która wymusi cc. Boże kto jest taki okropny i Ci takie historie opowiada teraz :D

Wiecie,ale to przykre,że faceci to sobie przedstawiają w taki sposób...On nie usłyszał tego od jednego faceta,ale od kilku....m.in. że będzie miał obrzydzenie,albo że to jest drastyczne :o no szok..

Będzie czuł się źle to drzwi otwarte przecież łańcuchami nikt go nie pospina!

An nie rozumem. O takich rzeczach trzeba rozmawiać. Nie wolno nic nie mówić, bo przypuszczam że ani Twój facet ani żaden inny by się nie domyslił że sprawił przykrość....tak to z tymi chłopami że im trzeba prosto z mostu bez owijania, bo potem przez brak rozmowy powstają niedomówienia. Polecam szczerą spokojną rozmowę. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła [emoji4]

thgfikgneziy9g6d.png

Wiecie,ale to przykre,że faceci to sobie przedstawiają w taki sposób...On nie usłyszał tego od jednego faceta,ale od kilku....m.in. że będzie miał obrzydzenie,albo że to jest drastyczne :o no szok..samo takie gadanie już źle nastawia..
Skoro dla nich to obrzydzajace i drastyczne to dlaczego do my mamy to przeżywać. Jeszcze traumy dostaniemy potem...[emoji12]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilia oczywiście,że taka rozmowa Nas nie ominie,ale chce to zrobić na spokojnie,bo teraz mam smutny nastrój a nie chce w ten sposób "wymuszać" na nim decyzji.

Obrzydzajace i drastyczne jest też zabijanie zwierząt i obdzieranie ich ze skóry i jakoś faceci są dumni z siebie że zabili i wypatroszyli łosia i jeszcze się zdjęciami na fejsie chwalą, no nie przesadzajmy że oni tacy wrażliwi....
Jak my musimy dać radę to oni też powinni

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakbym słuchała takich historii to chyba bym była sama ta która wymusi cc. Boże kto jest taki okropny i Ci takie historie opowiada teraz :D

U mnie zakończyło się cc i dla mnie najgorszy ból jaki w życiu przeżyłam, a rana bolała kilka dni mega, potem kilka tygodni mniej - co prawda bóli partych nie doświadczyłam, ale tych rozwierających szyjke już tak i liczę na to, że tym razem uda mi się poród sn i ten ból będzie łaskawszy hehe

7u223e3kwboc3bjp.png

Do góry