reklama
Jakbym słuchała takich historii to chyba bym była sama ta która wymusi cc. Boże kto jest taki okropny i Ci takie historie opowiada terazMoja kolezanka z pracy mowi ze robila sobie w glowie tskie stopklatki[emoji23] ze zapamietywala ten bol, porownujac go do czegos. Najbardziej przerazilo mnie porownanie do palnika gazowego przy... no wiecie
Wiecie,ale to przykre,że faceci to sobie przedstawiają w taki sposób...On nie usłyszał tego od jednego faceta,ale od kilku....m.in. że będzie miał obrzydzenie,albo że to jest drastyczne no szok..
Będzie czuł się źle to drzwi otwarte przecież łańcuchami nikt go nie pospina!
*Vanilia*
Moderatorka
An nie rozumem. O takich rzeczach trzeba rozmawiać. Nie wolno nic nie mówić, bo przypuszczam że ani Twój facet ani żaden inny by się nie domyslił że sprawił przykrość....tak to z tymi chłopami że im trzeba prosto z mostu bez owijania, bo potem przez brak rozmowy powstają niedomówienia. Polecam szczerą spokojną rozmowę. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła [emoji4]
Sasankaa
Fanka BB :)
Ja nie zapomnę jak złapałam się tam reką i poczulam włosy i to nie były mojeMoja kolezanka z pracy mowi ze robila sobie w glowie tskie stopklatki[emoji23] ze zapamietywala ten bol, porownujac go do czegos. Najbardziej przerazilo mnie porownanie do palnika gazowego przy... no wiecie
Heda
Skoro dla nich to obrzydzajace i drastyczne to dlaczego do my mamy to przeżywać. Jeszcze traumy dostaniemy potem...[emoji12]Wiecie,ale to przykre,że faceci to sobie przedstawiają w taki sposób...On nie usłyszał tego od jednego faceta,ale od kilku....m.in. że będzie miał obrzydzenie,albo że to jest drastyczne no szok..samo takie gadanie już źle nastawia..
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Sasankaa
Też tak uważam..Skoro dla nich to obrzydzajace i drastyczne to dlaczego do my mamy to przeżywać. Jeszcze realny dostaniemy potem...[emoji12]
Heda
Obrzydzajace i drastyczne jest też zabijanie zwierząt i obdzieranie ich ze skóry i jakoś faceci są dumni z siebie że zabili i wypatroszyli łosia i jeszcze się zdjęciami na fejsie chwalą, no nie przesadzajmy że oni tacy wrażliwi....
Jak my musimy dać radę to oni też powinni
Jak my musimy dać radę to oni też powinni
reklama
Arya88
Jakbym słuchała takich historii to chyba bym była sama ta która wymusi cc. Boże kto jest taki okropny i Ci takie historie opowiada teraz
U mnie zakończyło się cc i dla mnie najgorszy ból jaki w życiu przeżyłam, a rana bolała kilka dni mega, potem kilka tygodni mniej - co prawda bóli partych nie doświadczyłam, ale tych rozwierających szyjke już tak i liczę na to, że tym razem uda mi się poród sn i ten ból będzie łaskawszy hehe