reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emkaa a jak stoisz też mieciutki??
Tak miękki. Najgorzej jak chodzę lub np kucam wtedy twardnieje w sekundę.

f2w3rjjgwqepia0h.png

reklama
Mój brzuch też tragedia trochę pochodzę, postoje i twardy jak kamień, ciężko iść, plecy też dokuczaja więc po prostu idę odpocząć i przechodzi a pojedyncze skurcze to już codzienność.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pępek przemywalam spirytem z monopolowego :p szybko odpadl ;)

U nas spirytus był po 2 tyg (położna zalecila) 3 tyg stosowania nic nie dały, musiał byc chirurg :) tak sie mocno trzymał!

Co do "hartowania chemią" ja sie nie zgadzam z tym poglądem. Mam dwóch synów, wychowywani tak samo a jeden bez alergii drugi miał alergie i wrażliwą skórę w wieku niemowlęcym. Wydaje mi sie że kontakt z chemią u dziecka ktore ma skłonności do alergii tylko moze pogorszyć sprawe. Ale to tylko moja opinia i mojego pediatry [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Yooohoosek wiadomo że nikt w chemię dziecka wkładać nie będzie ;-) ograniczać oczywiście.

Czyli ten brzuch to norma, masakra. W poprzedniej ciąży miałam ciągle jak kamień.

Cześć dziewczyny przeczytałam wczoraj wieczorem u mamyginekolog post o karmieniu piersią i miałam koszmary w nocy. Nie miałam mleka, dziecko nie ssało byłam taka bezradna nie wiedziałam co robić, a młody był coraz słabszy. Dobrze że się obudziłam do toalety i przerwałam ten absurd.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Dziewczyny właśnie sobie zdałam sprawę ,że nie wiem nic o pielęgnacji dzidzi :szok:
Nie mam pojęcia jak zająć się dzieckiem.
Muszę szybciej zakupić sobie jakieś książki.

To i ja pochwalę się swoim snem. Śniło mi się,że urodziłam KOTA!
I ssał moją pierś a ja się pytałam mamy dlaczego nie normalne dziecko:baffled:
MASAKRA

Powiem wam tak... z moja kondycja coraz gorzej... chcialam isc po zakupy do CH oddslonego ode mnie jakies hmm 600 m. W ostatniej chwili stwierdzilam ze jade samochodem. Pojechalam. Pokreciłam sie po hm- kupilam bluzki ciazowe. Niestety stwierdzilam, ze bede musiala porzucic swoje ukochane koszule bo juz sie nie zapinaja na brzuszku ( znaczy ledwo ;) ). Pozniej poszlam do rossmana - jesli macie karte rossnet to przy jakichkolwiek zakupach, jak dacie karte rossnet to oliwka babydream przeciw rozstepom jest za 1 gr. A na koncu poszlam do kerfa po rzeczy na obiad. Ja pikole ! Dzieki Bogu ze mialam samochod. Tak sie zasapalam, zadyszalam... stwierdzilam ze koncze z robieniem jakichkolwiek zakupow. Chyba ze bedzie ze mna maz. A jak bede sama to pierdziele spozywke zamawiam przez neta niech mi przywioza. W komcu ktos to po cos wymyslil...

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry