reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Efta super, już widzę sapiacych czekających w kolejce. Póki mogę to stoję. Jak nie będę mogła mąż będzie łazil sam.

Ludzie w tych czasach to nawet umierającemu nie ustąpią. Mnie by było wstyd mieć pretensje do ciężarnej lub do osoby naprawdę bardzo chorej o to,że poprosiła o pierwszeństwo.
Osobiście jadę na zakupy wtedy kiedy dobrze się czuję i mogę stać w kolejce bo wiem,że ciąży i tak nikt "nie zauważy",ale chodziło mi o szybsze przyjmowanie do specjalistów(bez czkania kilka miesięcy) np do kardiologa. Przecież nie każdego stać by sobie iść do specjalisty prywatnie,nie mówiąc o leczeniu,a przecież z przypadłościami ciążowymi nie wolno zwlekać

Mały mnie tak kopie a mnie boli sam dół podbrzusza, nie wiem o co chodzi, często chodzę siku, ale też dużo pije. Mamy które miały zapalenie pęcherza jakie miałyscie objawy??
To częste chodzenie a leci klika kropli, takie uczucie jakbyś sikała szpilkami [emoji22] mi pomagały nasiadówki i furagin Ale nie wiem czy w ciąży wolno

16udskjopmtfyunf.png

Kurcze dzięki, robiłam wyniki w poniedziałek i ogólne badanie ok, tak jak i posiew, więc zdurnialam.
Furagine wolno w drugim i trzecim trymestrze.

A mnie znowu zlapal bol pepka ;/ kurde, a jakos super nie dzwigalam. Tylko troche zakupow i potem mokre prawnie... dobrze, ze we wt w koncu wizyta to zapytam o to. Bo martwie sie ze to jakas przepuklina, albo rozstep mm prostego brzucha :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Kurde ale narzekamy.... Ja też pogderam. Pęknął mi chyba hemoroid bo polała się krew[emoji43]
Zrobiły mi się małe po porodzie ale potem jakoś zniknęły, a teraz już w ciąży.... Muszę to cholerstwo wyleczyć bo po porodzie to będzie masakra [emoji19]

thgfikgneziy9g6d.png

Do góry