reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pierwszy raz w ciąży musiałam dziś łyknąć nospe .Miałam taką kolkę od rana że nie dałam rady ,już mi przeszło :)

reklama
Wczoraj mi się chcialo smiac z takiego gościa, bo byłam sama na zakupach i mialam pełny wózek spozywki a on tylko zgrzewke wody, ale nic się nie odezwał żeby go wpuścic więc musiał czekać

Dziewczyny , bo nie kupuje się octeniseptu tylko octedin .

f2w3rjjgwqepia0h.png
Znajoma pielegniarka poleciłam mi do przemywania pepka spirtus zamiast octenisept.

Spiritus to taka trochę stara Szkoła- ma mocne działanie. Ja bym tego nie użyła bez konieczności. Najlepiej się dopytać do myśli o tym pediatra albo neonatolog.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ale mnie rozłożyło..masakra.Dawno już taka chora nie byłam:( Biore antybiotyk i nic nie działa. Naturalne sposoby tez mnie zawiodły.Mam tylko nadzieje ze nie zaszkodze dziecku.Martwie się ale nie mam na to wpływu.

Mały mnie tak kopie a mnie boli sam dół podbrzusza, nie wiem o co chodzi, często chodzę siku, ale też dużo pije. Mamy które miały zapalenie pęcherza jakie miałyscie objawy??

reklama
Do góry