reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emkaa a jak stoisz też mieciutki??
Tak miękki. Najgorzej jak chodzę lub np kucam wtedy twardnieje w sekundę.

f2w3rjjgwqepia0h.png

reklama
Mój brzuch też tragedia trochę pochodzę, postoje i twardy jak kamień, ciężko iść, plecy też dokuczaja więc po prostu idę odpocząć i przechodzi a pojedyncze skurcze to już codzienność.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pępek przemywalam spirytem z monopolowego :p szybko odpadl ;)

U nas spirytus był po 2 tyg (położna zalecila) 3 tyg stosowania nic nie dały, musiał byc chirurg :) tak sie mocno trzymał!

Co do "hartowania chemią" ja sie nie zgadzam z tym poglądem. Mam dwóch synów, wychowywani tak samo a jeden bez alergii drugi miał alergie i wrażliwą skórę w wieku niemowlęcym. Wydaje mi sie że kontakt z chemią u dziecka ktore ma skłonności do alergii tylko moze pogorszyć sprawe. Ale to tylko moja opinia i mojego pediatry [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Yooohoosek wiadomo że nikt w chemię dziecka wkładać nie będzie ;-) ograniczać oczywiście.

Czyli ten brzuch to norma, masakra. W poprzedniej ciąży miałam ciągle jak kamień.

Cześć dziewczyny przeczytałam wczoraj wieczorem u mamyginekolog post o karmieniu piersią i miałam koszmary w nocy. Nie miałam mleka, dziecko nie ssało byłam taka bezradna nie wiedziałam co robić, a młody był coraz słabszy. Dobrze że się obudziłam do toalety i przerwałam ten absurd.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Dziewczyny właśnie sobie zdałam sprawę ,że nie wiem nic o pielęgnacji dzidzi :szok:
Nie mam pojęcia jak zająć się dzieckiem.
Muszę szybciej zakupić sobie jakieś książki.

To i ja pochwalę się swoim snem. Śniło mi się,że urodziłam KOTA!
I ssał moją pierś a ja się pytałam mamy dlaczego nie normalne dziecko:baffled:
MASAKRA

Powiem wam tak... z moja kondycja coraz gorzej... chcialam isc po zakupy do CH oddslonego ode mnie jakies hmm 600 m. W ostatniej chwili stwierdzilam ze jade samochodem. Pojechalam. Pokreciłam sie po hm- kupilam bluzki ciazowe. Niestety stwierdzilam, ze bede musiala porzucic swoje ukochane koszule bo juz sie nie zapinaja na brzuszku ( znaczy ledwo ;) ). Pozniej poszlam do rossmana - jesli macie karte rossnet to przy jakichkolwiek zakupach, jak dacie karte rossnet to oliwka babydream przeciw rozstepom jest za 1 gr. A na koncu poszlam do kerfa po rzeczy na obiad. Ja pikole ! Dzieki Bogu ze mialam samochod. Tak sie zasapalam, zadyszalam... stwierdzilam ze koncze z robieniem jakichkolwiek zakupow. Chyba ze bedzie ze mna maz. A jak bede sama to pierdziele spozywke zamawiam przez neta niech mi przywioza. W komcu ktos to po cos wymyslil...

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry