reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mój gin nie ma 3D także jakbym chciała to musiałabym oddzielnie się gdzies zapisać

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Dziewczyny a Wy idziecie oddzielnie na usg 3D i oddzielnie na prenatalne?
Ja na pewno zrobie nastepne usg dodatkowo prywatnie i bedzie to rowniez 3d. Jakos w enel medzie nie trafilam na lekarza od usg, ktory by mnie w 100% usatysfakcjonowal... a 250 zl to nie az tak duzo a spokojna glowe bedziemy miec.

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja mam na szczęście na każdej wizycie. 4D bym musiała dodatkowo u niego

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

No ja się muszę dodatkowo zapisać szczególnie że mi na nfz lekarz nie pokazuje w ogóle dzidzi. Dwa razy na początku pokazał a teraz tylko tętno na chwilę włączy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka mi też właśnie nie pokazuje...dlatego na te prenatalne chodzę prywatnie.

A jeszcze z innej beczki,czy może któraś z Was była we Wrocławiu i ma do polecenia jakiś nocleg? :):)

A jeszcze z innej beczki,czy może któraś z Was była we Wrocławiu i ma do polecenia jakiś nocleg? :):)
Ja byłam, ale służbowo i mieszkałam w hotelu. Nie opłaca się prywatnie.

Wrocław - tak tam fajnie na rynku :) :)

Ja wynajmowalam, ale tez polecałabym jakikolwiek hotel niz prywatnie, moze nie w samym rynku.

reklama
Do góry