Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na pewno zrobie nastepne usg dodatkowo prywatnie i bedzie to rowniez 3d. Jakos w enel medzie nie trafilam na lekarza od usg, ktory by mnie w 100% usatysfakcjonowal... a 250 zl to nie az tak duzo a spokojna glowe bedziemy miec.Dziewczyny a Wy idziecie oddzielnie na usg 3D i oddzielnie na prenatalne?
Ja byłam, ale służbowo i mieszkałam w hotelu. Nie opłaca się prywatnie.Majka mi też właśnie nie pokazuje...dlatego na te prenatalne chodzę prywatnie.
A jeszcze z innej beczki,czy może któraś z Was była we Wrocławiu i ma do polecenia jakiś nocleg?
Ja wynajmowalam, ale tez polecałabym jakikolwiek hotel niz prywatnie, moze nie w samym rynku.Majka mi też właśnie nie pokazuje...dlatego na te prenatalne chodzę prywatnie.
A jeszcze z innej beczki,czy może któraś z Was była we Wrocławiu i ma do polecenia jakiś nocleg?