reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja tam lubilam prace w Rossku. Pracowalam z 6 lat. Zalezy duzo od zespolu ;) udalo mi sie zmienic na kierunwk w ktorym studiowalam. Ale co do pensji w Ross nie mozna bylo narzekac. Ale praca ciezka.

Dokładnie tak jak piszesz. U mnie też nie jest tak,że nie lubię tylko ze względu na to ,że ciężka nie powiedziałabym że fajna :D ;)

reklama
Ja pracowałam za barem 2 lata- jakby trwało to dłużej to wpadlabym w alkoholizm :p :D :D

No ja sie dowiedziałam że jestem w ciąży po paru imprezach to myślałam że załamania psychicznego dostanę bo jakoś było dla mnie to taka norma. A ja jeszcze test robiłam po 12 dniach od zapłodnienia i nic ani cienia to normalnie pracując zdarzało się relaksować w pracy i po bo byłam pewna że jednak nie. Chociaż i tak jakąś intuicja mnie już później zaczęła trzymać bo dzień przed urodzinami wtorawialam je w pracy. Ale natchnelo mnie żeby jeszcze raz zrobić test. I dobrze że zrobiłam bo bym sobie już nie wybaczyla! Już nie wrócę w tą branże o nie! To nie branża dla młodych mam - w ogóle dla mam :D

Ostatnia edycja:
Ja pracowałam w handlu i mam super wspomnienia, lubię pracę z ludźmi, a doradzanie klientom uwielbiałam :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja się boję już czasu kiedy będę musiala wrocic do pracy. Za bar nie wrócę, studia nieskończone, doświadczenia innego brak i co ja zrobię z tym :errr:

Z praca z reguly jest tak, ze z zewnatrz wydaje sie ok, ale niewiele osob wie jak wyglada to od podszewki. Dla wielu osob ja tez mam fajna prace, ale to co widza, to wierzcholek gory lodowej.
Co do proszkow to na pralam w Loveli, ale od lekarki uslyszalam ze Jelp jest np mniej uczulajacy.
Jesli chodzi o pytania o moje samopoczucie, to nie slysze ich czesto i tez w ogole mi nie przeszkadzaja, raczej traktuje je jako taki mily przejaw zainteresowania.

Ostatnio brzuch czesto daje mi sie we znaki. Maz wyjechal na 2 tygodnie i jestesmy z synkiem sami. Jak rano wstaje jest okey, ale po jakims czasie brzuch zaczyna mnie ciagnac, czuje jakby byl przeciazony. W poprzedniej ciazy z takimi objawami musialam sie duzo oszczedzac od 20 tyg. Na szczescie nic powaznego sie nie dzialo i mam nadzieje, ze teraz tez tak bedzie. Oczywiscie teraz o lezeniu moge pomarzyc, choc staram sie odpoczywac kiedy tylko sie da.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sie musze pochwalic, bo w weekend ogarnialismy maly remoncik w mieszkaniu. Udalo sie wykonac te pasy na scianie o ktorych Wam kiedys wspominalam:) zlozylismy tez szafe, regal i lozeczko :D teraz firanki i dodatki zostaly:)
1abcd26527b91e1b8b8edcf1a1cfcf03.jpg
217a1e68b98ebc5ede0af3a226cd185f.jpg
c01ee0e79f26825827636400d42a17d2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
A lozko to na razie bedzie tam stalo jako "goscinne" dopoki lozeczko bedzie u nas w sypialni;)

Ja pracowałam w handlu i mam super wspomnienia, lubię pracę z ludźmi, a doradzanie klientom uwielbiałam :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Są tacy ludzie i naprawdę podziwiam :) Myślę, że z tym trzeba się urodzić.
Ja zawsze zawodowo (po studiach) chowałam się w zaciszu biurka i chociaż jestem osobą towarzyską nie umiałabym się przełamać, aby czuć satysfakcję np. z doradzania ludziom.
Jako małolata roznosiłem ulotki, pracowałam przy puzzlach, sprzątałam, pracowałam w Tesco na tekstyliach :D I z ręka na sercu dalej wybieram swój komputerek...

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

No ja sie dowiedziałam że jestem w ciąży po paru imprezach to myślałam że załamania psychicznego dostanę bo jakoś było dla mnie to taka norma. A ja jeszcze test robiłam po 12 dniach od zapłodnienia i nic ani cienia to normalnie pracując zdarzało się relaksować w pracy i po bo byłam pewna że jednak nie. Chociaż i tak jakąś intuicja mnie już później zaczęła trzymać bo dzień przed urodzinami wtorawialam je w pracy. Ale natchnelo mnie żeby jeszcze raz zrobić test. I dobrze że zrobiłam bo bym sobie już nie wybaczyla! Już nie wrócę w tą branże o nie! To nie branża dla młodych mam - w ogóle dla mam :D
Ja zrobilam test w weekend dwa tyg po. Bo mialam humorki. Tak zeby sprawdzic. Wyszedl negatywny wiec...otworzylam wino i tak w dwa dni je sama wypilam ;) w tym samym tyg w pt mialam impreze firmowa i zaslinilam sie na widok wodki- gdzie ja wodki nie pije. Ojjj moge powiedziec ze sie upilam. W niedziele zrobilam test mialam przeczucie, ta wodka mi nie pasowala- pozytywny ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja zrobilam test w weekend dwa tyg po. Bo mialam humorki. Tak zeby sprawdzic. Wyszedl negatywny wiec...otworzylam wino i tak w dwa dni je sama wypilam ;) w tym samym tyg w pt mialam impreze firmowa i zaslinilam sie na widok wodki- gdzie ja wodki nie pije. Ojjj moge powiedziec ze sie upilam. W niedziele zrobilam test mialam przeczucie, ta wodka mi nie pasowala- pozytywny ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Hahah ja mialam swoj wieczor panienski w sobote a w poniedzialek zrobilam test bo tez mialam przeczucie (okres spoznial mi sie 3 dni tylko ) i pozytywny :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
U mnie jedyny alkohol jaki jestem w stanie wypić to piwo smakowe i to kilka razy do roku :D chyba po tacie, bo on jedyne procenty jakie wypił w swoim życiu to pare łykow szampana na własnym weselu

Do góry