reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja bez wkładek nie chodzę w ogóle bo od razu całe mokre majtki mam, i to nie tylko w ciąży ;)

Co do spania to mi też zaczyna być niewygodnie, budzę się przy zmianie pozycji, a brzuch mam stosunkowo mały jeszcze. Jak pomyślę co to będzie za miesiąc, dwa to mi słabo

7u223e3kwboc3bjp.png
Ja pod koniec pierwszej ciazy w tych koncowych miesiacach czulam sie jak zuczek przewrocony na skorupke...nie moglam sie podniesc z plecow tylko wymachiwalam konczynami jak robaczek...

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Ja pod koniec pierwszej ciazy w tych koncowych miesiacach czulam sie jak zuczek przewrocony na skorupke...nie moglam sie podniesc z plecow tylko wymachiwalam konczynami jak robaczek...

c55f3e3kq403a9og.png

[emoji38] dobre,no jeszcze troche do czerwca trzeba wytrzymac.Zastanawiam sie kiedy dzidzia przyjdzie na swiat .Ja mam urodziny 31 maja maz 5 czerwca a mloda mA termin na 14 [emoji3] to moze beda urodziny po urodzinach ,Albo trafi w nasze [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam taki wodnisty śluz,najwięcej leci mi z rana ,ale na wizycie poproszę żeby sprawdziła,bo mam we czwartek :)

c55f3e3kq403a9og.png

Ja to miałam okropną końcówkę ciąży, nie mogłam chodzić bo miałam tak spuchnięte stopy, że serio było to zadanie niewykonalne :/ i stopy odpuchły dopiero pod koniec połogu [emoji33]

No, a brzuch to swoją drogą, mąż pomagał mi wstawać jak był akurat hahaha "piękny stan" [emoji12]

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja to miałam okropną końcówkę ciąży, nie mogłam chodzić bo miałam tak spuchnięte stopy, że serio było to zadanie niewykonalne :/ i stopy odpuchły dopiero pod koniec połogu [emoji33]

No, a brzuch to swoją drogą, mąż pomagał mi wstawać jak był akurat hahaha "piękny stan" [emoji12]

7u223e3kwboc3bjp.png
Moj juz mi czasem pomaga wstawac bo sama nie daje rady [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

7u223e3kwboc3bjp.png
Tego też się obawiam, bo mam tendencję do opuchlizny nawet nie będąc w ciąży. Rodzę na koniec czerwca, więc może być nieciekawie, jeśli przyjdą upały.

Ja sobie kupiłam tę poduchę do spania ,ale narazie służy mi do trzymania nóg w górze :D
Ja mam większy problem niż brzuch bo po spaniu boli mnie spojenie ,tak mnie piecze i rozrywa. Dopiero jak przejdę się to przechodzi.

Mam do Was dziewczyny pytanie. Czy Wasze dzieci reagują na słodycze?!
Moje nie reaguje a jak coś to bardzo słabo.
Zawsze gdy zjem jakieś mięso czy warzywa,owoce to mam dyskotekę w brzuchu a jak jem słodycze to nic,cisza. Czy to normalne?

Tego też się obawiam, bo mam tendencję do opuchlizny nawet nie będąc w ciąży. Rodzę na koniec czerwca, więc może być nieciekawie, jeśli przyjdą upały.

Ja miałam zawsze opuchliznę przed okresem i plus 2 kg na wadze. Ale nauczyłam się z tym radzić i ciekawe czy na takie upały również będzie to działać,bo w lecie to mam stopy i dłonie jak małe balony. Chyba,że nie będę wychodzić w dzień z domu :D

reklama
Dziewczyny, wiem że nie jedna z Was tu po zapaleniu zatok, a to już 3 raz w tej ciąży :( i nie dość że spać nie mogę, bo Młoda kopie mnie po nocy traktując jak worek treningowy to ten zapchany nos. Płuczę zatoki FixSinem i do tego Apap, no bo co innego? Jak sobie radziłyście z tym paskudztwem?

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Do góry