reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

No właśnie dlatego ja bym nie poszła do lepszego sklepu po stanik za 200zl bo wiem ze i tak sobie nie dogodze. Do końca ciąży zostały 3mc, rozmiar zmieni się jeszcze ze dwa razy a po porodzie też będzie inny. Teraz to już chyba kupie jakieś do karmienia i to też najtańsze w kilku rozmiarach.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zrobie to samo jednak. Szkoda mi w tym momencie 200 zl na staniki mtore nie wiem ile ponosze... jak wroce do normalnosci to owszem lubie sobie taki stanik kupic ale wtedy chodze w nim i chodze :) pojde do cubusa tam sa duze rozmiary i tanie i w miare dobre - mam pare sztuk :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja to w ogóle podziwiam Cie że jeszcze pracujesz. Też mam spadek energii może to przesilenie wiosenne a może po żelazie mi się poprawi... Puki co postanowiłam zmuszać się do wychodzenia z domu [emoji23]

Podziwiaj i mnie ![emoji23] ;) to jest moja jedyna motywacja - praca bo tak zaleglabym w domu... ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Podziwiaj i mnie ![emoji23] ;) to jest moja jedyna motywacja - praca bo tak zaleglabym w domu... ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
O matko tak podziwiam i ciebie oczywiście [emoji23] jak dobrze ze ja na samym początku dostałam zakaz i lekarz nie wypuścił mnie bez zwolnienia bo też pewnie długo bym się zadreczala a tak szybko okazuje się że świat się tak samo kręci bez nas [emoji3]

O matko tak podziwiam i ciebie oczywiście [emoji23] jak dobrze ze ja na samym początku dostałam zakaz i lekarz nie wypuścił mnie bez zwolnienia bo też pewnie długo bym się zadreczala a tak szybko okazuje się że świat się tak samo kręci bez nas [emoji3]

O-o-o i w tym rzecz! Musze to sobie wbic do glowy :D nic sie beze mnie nie zawali! ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Też byłam pracoholiczka, jeździłam 35km na 4.00 rano żeby być szybciej i żeby wszystko poszło. Raz pojechałam na 2.00 w nocy, nadgodziny itp [emoji33]uwierzcie że da się z tego wyleczyć! [emoji23]

reklama
Do góry