melomanka
Fanka BB :)
To znaczy?Matka nie potrafi zaspokoić potrzeby swojego dziecka, ale skoro Ty wszystko wiesz to jest najważniejsze
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To znaczy?Matka nie potrafi zaspokoić potrzeby swojego dziecka, ale skoro Ty wszystko wiesz to jest najważniejsze
Każda robi co uważa za słuszne ale jakbyś mogła to podeślij mi jakieś lektury może się czegoś nauczę [emoji23] z drugiej strony jak życie zweryfikuje to też inna sprawa no i jest jeszcze nasza wyrocznia - waga u pediatry [emoji16]Poczytaj sobie literaturę ( mogę polecić kilka pozycji) lub wybierz się na kurs opieki nad dzieckiem. Wtedy będziesz wiedziała , że nie ma czegoś takiego jak noworodek wiszący na cycku lub rozwrzeszczane czy też nieodkładalne niemowlaki lub noworodki. W dzisiejszych czas pewnie będzie trudno ( gdy ja zaczynałam karierę zawodową macierzyński wynosił 6m) , ale na pewno znajdziesz grupę żłobkową z takimi kilkumiesięcznymi dziećmi i zobaczysz jaki jest spokój i cisza a dzieci nikogo nie ubezwasnowolaniają. A przeciek nie wyszły z kopiarki 3d. Z taką wiedzą możesz zacząć wchodzić w kompetencje innych i ich obrażać. Samo pisanie , że dziecko wisi na cycku jest oznaką totalnego brak elementarnej wiedzy na temat opieki nad dzieckiem, ale przecież najwygodniej jest na każdy płacz dziecka odpowiedzieć wepchnięciem mu do buzi sutka.
No właśnie dlatego ja bym nie poszła do lepszego sklepu po stanik za 200zl bo wiem ze i tak sobie nie dogodze. Do końca ciąży zostały 3mc, rozmiar zmieni się jeszcze ze dwa razy a po porodzie też będzie inny. Teraz to już chyba kupie jakieś do karmienia i to też najtańsze w kilku rozmiarach.U mnie to samo co chwile jakis kupuje bo reszta nie wygodna. W sklepie wydaje mi sie ze jest ok, a potem chodze pol dnia i okazuje sie ze juz nie moge wytrzymac^^
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Ja to w ogóle podziwiam Cie że jeszcze pracujesz. Też mam spadek energii może to przesilenie wiosenne a może po żelazie mi się poprawi... Puki co postanowiłam zmuszać się do wychodzenia z domu [emoji23]Czy tylko u mnie taki spadek formy ? Czy to taki moment ciąży, albo ta pogoda? Wracam z pracy i nie mam na nic siły... a ambitnie kupilam plyty z cwiczeniami dla ciezarnych, zeby sie troszke poruszac, a tu sil brak... do tej pory nawet jak mi sie nie chcialo to jakos zbieralam sie w sobie, a od kilku dni tylko bym lezala... albo to juz czas zeby w koncu troche zwolnic
Oj nie tylko u Ciebie . Ja tez mam ostatnio mniej siły na wszystko, kryzys mnie dopad związany z pracy , tak mi sie juz niechce pracowac a w kalendarzu klientki mam do świąt rozpisane i niewiem jak ja to wytrzymam.Czy tylko u mnie taki spadek formy ? Czy to taki moment ciąży, albo ta pogoda? Wracam z pracy i nie mam na nic siły... a ambitnie kupilam plyty z cwiczeniami dla ciezarnych, zeby sie troszke poruszac, a tu sil brak... do tej pory nawet jak mi sie nie chcialo to jakos zbieralam sie w sobie, a od kilku dni tylko bym lezala... albo to juz czas zeby w koncu troche zwolnic
No właśnie dlatego ja bym nie poszła do lepszego sklepu po stanik za 200zl bo wiem ze i tak sobie nie dogodze. Do końca ciąży zostały 3mc, rozmiar zmieni się jeszcze ze dwa razy a po porodzie też będzie inny. Teraz to już chyba kupie jakieś do karmienia i to też najtańsze w kilku rozmiarach.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to w ogóle podziwiam Cie że jeszcze pracujesz. Też mam spadek energii może to przesilenie wiosenne a może po żelazie mi się poprawi... Puki co postanowiłam zmuszać się do wychodzenia z domu [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj nie tylko u Ciebie . Ja tez mam ostatnio mniej siły na wszystko, kryzys mnie dopad związany z pracy , tak mi sie juz niechce pracowac a w kalendarzu klientki mam do świąt rozpisane i niewiem jak ja to wytrzymam.
Podeslij tytuly prosze ja lubie czytac takie rzeczy moja kolezanka chodzila na kurs opieki i pielegnacji noworodka organizowany przez przychodnie i gakt duzo mi o tym mowila o czym Ty mowiszPoczytaj sobie literaturę ( mogę polecić kilka pozycji) lub wybierz się na kurs opieki nad dzieckiem. Wtedy będziesz wiedziała , że nie ma czegoś takiego jak noworodek wiszący na cycku lub rozwrzeszczane czy też nieodkładalne niemowlaki lub noworodki. W dzisiejszych czas pewnie będzie trudno ( gdy ja zaczynałam karierę zawodową macierzyński wynosił 6m) , ale na pewno znajdziesz grupę żłobkową z takimi kilkumiesięcznymi dziećmi i zobaczysz jaki jest spokój i cisza a dzieci nikogo nie ubezwasnowolaniają. A przeciek nie wyszły z kopiarki 3d. Z taką wiedzą możesz zacząć wchodzić w kompetencje innych i ich obrażać. Samo pisanie , że dziecko wisi na cycku jest oznaką totalnego brak elementarnej wiedzy na temat opieki nad dzieckiem, ale przecież najwygodniej jest na każdy płacz dziecka odpowiedzieć wepchnięciem mu do buzi sutka.