reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja to pół dnia ledwo wytrzymuje w staniku. Tak strasznie mnie cyce bolą że po południu idzie w kąt i mam nadzieję że nikt już tego dnia nie przyjdzie [emoji23] a mam chyba każdy rodzaj i rozmiar, przed wczoraj kupiłam kolejne 2 są super ale na dłuższą metę nie da rady.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam sobie jakis czas temu miękki w triumfie i super jest! W ogole jakbym nie miała stanika! Ale ma druty i ładnie trzyma biust - rewelacja

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Dziewczyny ja po wizycie.
Wszystko pięknie, mała idealnie wstrzela się w termin.
Tydzień 26+3 waży 850 g[emoji4]

thgfikgneziy9g6d.png

Super wiadomości :)

Mój Błażejek wstrzela się idealnie w Twój termin chociaż jestem w 24t i 5 dniu. Juz ciekawa jestem następnej wizyty i podpatrzenia czy znów jest taki szybki

Ja to pół dnia ledwo wytrzymuje w staniku. Tak strasznie mnie cyce bolą że po południu idzie w kąt i mam nadzieję że nikt już tego dnia nie przyjdzie [emoji23] a mam chyba każdy rodzaj i rozmiar, przed wczoraj kupiłam kolejne 2 są super ale na dłuższą metę nie da rady.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo:p co chwile jakis kupuje bo reszta nie wygodna. W sklepie wydaje mi sie ze jest ok, a potem chodze pol dnia i okazuje sie ze juz nie moge wytrzymac^^

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Czy tylko u mnie taki spadek formy ? Czy to taki moment ciąży, albo ta pogoda? Wracam z pracy i nie mam na nic siły... a ambitnie kupilam plyty z cwiczeniami dla ciezarnych, zeby sie troszke poruszac, a tu sil brak... do tej pory nawet jak mi sie nie chcialo to jakos zbieralam sie w sobie, a od kilku dni tylko bym lezala... albo to juz czas zeby w koncu troche zwolnic ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Ja też z tych co muszą myć włosy codziennie ,niestety...

A co do dbania o siebie, to jak ktoś ma ochotę chodzić w brudnych rzeczach,czy z tłustymi włosami to niech sobie chodzi, nikomu nic do tego :p

Przebrałam ok 1500 ciuchów, a została mi jeszcze jedna torba tych najmniejszych. Cała komoda malm w rozmiarze 62. Jestem taka zmęczona,ze najchętniej już bym poszła spać.

Ja tam zaniedbania nigdy nie zrozumiem. A dziecko wiszące na matce to sorry , ale wina matki a nie dziecka. Jak sobie wychowywujemy i przyzwyczajamy tak potem mamy. Rozumie gorsze okresy , gdy dziecko ząbkuje, choruje. Aah i nikt mi nie wmówi , że każde jest inne. Pracowałam w żłobku i były tam dzieci od 4 miesiąca życia. Masę pracy kosztowało odzwyczajanie od nawyków rodzinnych , ale przecież żadna opiekunka nie będzie nosiła dziecka przez cały dzień - zakładając , że jedna miała 5 lub wiecej takich od 4-6 miesięczniaków. Pozatym- każde dziecko śpi i w tym czasie można się wykąpać lub wstawić pranie. Może w poprzedniej epoce ciężko było ze stanikami. Dziś wystarczy wieczorem zamówić a rano nowiutkie przynosi pan kurier ;) wystarczy chcieć , ale najlepiej znaleźć milion wymówek.

f2w3rjjgwqepia0h.png
Sorry, ale nie wiesz dziewczyno co piszesz. Wychowanie noworodka? I to ze kikudniowe dziecko wisi na cycku, bo matka je tak przyzwyczaila? Chyba masz niewielkie pojecie mimo pracy w zlobku. I tak na pewno wszystkie dzieci sa takie same, identyczne, wprost wypuszczone z drukarki 3D [emoji15]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sorry, ale nie wiesz dziewczyno co piszesz. Wychowanie noworodka? I to ze kikudniowe dziecko wisi na cycku, bo matka je tak przyzwyczaila? Chyba masz niewielkie pojecie mimo pracy w zlobku. I tak na pewno wszystkie dzieci sa takie same, identyczne, wprost wypuszczone z drukarki 3D [emoji15]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Matka nie potrafi zaspokoić potrzeby swojego dziecka, ale skoro Ty wszystko wiesz to jest najważniejsze :)

f2w3rjjgwqepia0h.png

Do góry