Marciotek88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie wazy cie gin na kazdej wizycie i nie wpisuje wavi do karty ciazy ?Mój gin w ogóle nie zwraca uwagi na wagę. O wagę pytał raz na początku ciąży i może zdarzyło się, że zapytał jeszcze raz na jakiejś wizycie. Sama staram się pilnować, choć od pewnego czasu przestałam wchodzić na wagę. Im częściej wychodziłam na wagę, tym więcej myślałam o tym ile i co jem. W efekcie chyba nawet więcej jadłam. Teraz wyluzowalam. Wagi nie zatrzymam, a też nie jestem jakimś obżartuchem. Ostatnio nasłuchałam się jak pięknie wyglądam i jak to ciąża mi służy, jaki mam ładny brzusio Zrobiło mi się meeeeega przyjemnie chociaż jak pomyślę, że w 3 miesiącu usłyszałam jak to straciłam figurę i jeszcze się tym przejęłam, to teraz mnie śmiech ogarnia
Idę do sklepu po pączka z marmoladą i niech się dzieje co chce
Gratuluję udanych wizyt! Z tymi pomiarami z usg to trzeba podchodzić z przymrużeniem oka, dwa tyg w tą czy w tą to jeszcze granica błędu.
A ja mam inne pytanie. Czy którąś mamusie męczą duszności?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom