reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wiecie co, od wczoraj moja dzidzia znowu jest nadaktywna spałam może 4 godziny a dziś od samego rana dalej szaleństwo. Wierci się, kręci, kopie i wyjątkowo rozpycha. Na ostatnim usg była skierowana w stronę mojego kręgosłupa może teraz się obroniła i wyraźniej czuć/widać czy ona cały czas się obraca? Co o tym myślicie?
Moja kruszynka , miała 2 dni luzu teraz sobie odbija . Kopie bardzo mocno , często widać nawet bez dotykania gdzie jest . Raz kopnie z prawej a raz z lewej . Za każdym razem jak idę na usg ma inną pozę .Lekarz twierdzi że super bo ćwiczy teraz a potem nie będzie już miała tyle miejsca .Więc raczej bym tym się nie przejmowała :)

reklama
Myślę ze na tym etapie to się jeszcze 10 razy dziennie obracają w te i we w te.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Cześć Mamusie !! Byłam dzis w szkole rodzenia i akurat byl temat odzywiania i przybierania na wadze. Oczywiscie sie dowiedziałam, że źle sie odżywiam. Panie tłumaczyły nam, że w pierwszym trymestrze powinnyśmy przytyć max 2 kg, w drugim tygodniowo po 0,5 kg a w trzecim przybiera sie 1 kg tygodniowo :szok: dostałam karteczke z rozpisem mądrego odżywiania i od jutra musze sie brac za siebie :laugh2: no ale z żadną z nas tu chyba nie ma tragedii jeśli to jest do ok 6 kg to spoko wyluzujmy co? :D ale ogólnie tym trzecim trymestrem to jestem przerażona !!

Ja jak tylko dowiedzieliśmy się na połówkowym,że to dziewczynka w brzuszku jest , to wiedziałam,że moja myszka to będzie Wiktoria :) I tak chyba zostanie , M został postawiony przed faktem :D No chyba,że rzuci imię, które mi się bardziej spodoba:D
U mnie też Wiktoria :) [emoji7]

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

U mnie też Wiktoria :) [emoji7]

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

To na razie mamy dwie Wiktorie na forum:) To piękne imię :D

Mało się dziewczyny ostatnio udzielam na forum, ale dopadł mnie dołek i jakoś brak mi weny twórczej do pisania . Czytam Was jednak na bieżąco :) I cały czas jestem z myślami z Sulen .
No i dziś zostanę ciocią , bo siostra mojego M właśnie jest w szpitalu i rodzi:D

Wiecie co, od wczoraj moja dzidzia znowu jest nadaktywna spałam może 4 godziny a dziś od samego rana dalej szaleństwo. Wierci się, kręci, kopie i wyjątkowo rozpycha. Na ostatnim usg była skierowana w stronę mojego kręgosłupa może teraz się obroniła i wyraźniej czuć/widać czy ona cały czas się obraca? Co o tym myślicie?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Odkad wrocilam.do pracy Rozalka sie kreci i kopie ale jest spokojniejsza :) dzieciaczki maja jeszcze duuuuzo miejsca :) ja czasem czuje jakby sie przeciagala - kopniak z lewej i uderzenie z prawej ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry