Blackandwhite
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czuje ruchy bardzo bardzo nisko co chyba oznacza ze dziecko jest w pozycji miednicowej.U mnie w szpitalu jest razem ginekologia z patologią ciąży. Teoretycznie dla obu są inne sale przydzielone , ale jak jest dużo pacjentek to mieszają je razem.
Pod koniec ciąży leżałam z ciągle to nową dziewczyną i jedna po drugiej rodziła a moja córa się zaparła i nic się nie chciała ruszyć. Wolała bym w tej ciąży tego nie przeżyć.
Na koniec dali mi dziewczynę, która paliła papierosy w łazience i cały dym leciał do sali [emoji53] w dodatku miała problem z odklejającym się łożyskiem i lekarz pytał czy pali to ona zapierała się, że nie.
Dziewczyny czy wy tez już czujecie tak wysoko ruchy. Mój maluszek wali mnie ok 3 cm nad pępkiem.
Ja miałam na tylnej ścianie łożysko ale te ruchy to ciagle czuje w jednym miejscu i troche mnie to niepokoi ale jezeli na połówkowym było ok to nie bedę sobie zawracać głowy.Następna wizyta za 8dni to dopytamJa czuję nisko, ale to dlatego ze na gorze mam łożysko.
Ja miałam na tylnej ścianie łożysko ale te ruchy to ciagle czuje w jednym miejscu i troche mnie to niepokoi ale jezeli na połówkowym było ok to nie bedę sobie zawracać głowy.Następna wizyta za 8dni to dopytam
U mnie jest tak ze rano czuje sie b.dobrze a wieczorem za to jak sie poloze to ciezko mi juz wstac wlasnie prze bol kregoslupa.Tez biore magnez na razie z dobrym skutkiem.Moze zjedz banana albo zrob sobie kakao tam jest duzo magnezu.Moze to jakos pomoze.Ja mam za 9. Juz odliczam.
A teraz ścięło mnie totalnie. Ból brzucha z bólem kręgosłupa. Aż mi się poród przypomniał. Do tego kurczę łydek mimo, że suplementuje się magnezem. Po 2 h nospa i ekstra magnez podziałał, ale stracha przez chwilę miałam, szczególnie że mąż w Gdańsku i wraca jutro dopiero.