reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
No podpinam się do pytania o czekanie na paczkę hipp i jeszcze bebiko z tą poduszka z pestek wiśni? Bo nie wiem ile czekać z bebilonu szmatka też
mi już przyszła

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Mi hipp przyszedł po ok 2 tyg, termofor po jakimś miesiącu a tej szmatki z bebilonu nie dostałam od 3 miesięcy wiec juz pewnie nie dotrze.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Hej dziewczyny. Gratuluje dobrych wiadomosci i udanych wizyt.
Suelen kochana ale ten los sie z Toba bawi :( trzymam kciuki! Badz dzielna!
Od wczoraj strasznie swedzi mnie pepek. Zastanawiam sie o co moze chodzic. Kolczyc wyjelam gdzies z miesiac temu wiec to nie to... A brzuch i tak narazie malutki. Jak sadzicie? Co to moze oznaczac??

Dziewczyny co poza czopkiem glicerynowym na zaparcia? Mam już tak wielki brzuch, jakbym do porodu szła, jestem cała zatkana, dieta wiem, swoją drogą - ale coś co pomoże tu i teraz?

7u223e3kwboc3bjp.png

@Emkaa ja też czuje nad pepkiem :) raz nad pepkiem rad pod raz z boku raz z dołu;)

Przeżyłam dentyste:) okazało się że tylko dwa zeby mam do robienia a reszta zdrowa ;) jak leżałam na fotelu mała mnie cały czas kopala;) chyba nie będzie lubiła dentysty ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry