reklama
Ja piłam syrop i łykałam probiotyk jakiś mi w aptece poleciła po kilku dniach już był spokój.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
emkamat10
Fanka BB :)
Rejestrując się na stronie danej firmy
Jednak poszłam do szpitala sprawdzić o co chodzi z tym bólem dziś nie mogę wziąść głębokiego oddechu bez bólu ciśnienie podwyższone serduszko małego ładnie bije a pielęgniarka nie wie jeszcze o co chodzi z bólem i czekam dalej może coś wymyslą
Anulka.
A jakaś kiszona kapusta? Albo sok z ogórków?Właśnie wzięłam pierwszą dawkę. Okropnie się czuję :/ nawet nie jestem w stanie nic zjeść :/
Hej dziewczyny. Gratuluje dobrych wiadomosci i udanych wizyt.
Suelen kochana ale ten los sie z Toba bawi trzymam kciuki! Badz dzielna!
Od wczoraj strasznie swedzi mnie pepek. Zastanawiam sie o co moze chodzic. Kolczyc wyjelam gdzies z miesiac temu wiec to nie to... A brzuch i tak narazie malutki. Jak sadzicie? Co to moze oznaczac??
Mnie też często swędzi i jest taki twardy napięty. Myślę że to od rozciągania skóry
Rejestrując się na stronie danej firmy
No dobra ja mam w ogole problem z zarejestrowaniem bo mi daty porodu nie chce uznać i rejestrowanie się chyba na Bebilon i nic nie dostałam a tan pisało że nawet do pół roku po porodzie hmm..
Arya88
A jakaś kiszona kapusta? Albo sok z ogórków?
Niestety to na mnie nie działa :/ dodatkowo po kapuście mam okropne wzdęcia
reklama
emkamat10
No dobra ja mam w ogole problem z zarejestrowaniem bo mi daty porodu nie chce uznać i rejestrowanie się chyba na Bebilon i nic nie dostałam a tan pisało że nawet do pół roku po porodzie hmm..
Oj to dziwne... może spróbuj z innej przeglądarki. mi się wszędzie udało bez problemu