reklama
Rybcia2309
Fanka BB :)
Dużo ale ja niby z palca miałam 92 a z krwi było 72 na czczo więc bądź dobrej myśli pewnie z krwi masz niższe wynikiPrzebrnełam przez tą glukozę teraz tylko na wyniki poczekać, ale coś czuję że będą kiepskie. Pielęgniarka zmierzyła mi rano glukozę z palca i było sporo bo 113...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
AA i co do pęcherza ja coś czuję że po trzecim porodzie to będę musiała sobie zabieg robić bo też gdzieś mi ucieka, kichne kaszlne a po synie na fitnesie masakra przy skakaniu była
Daktyl2016
Mlodamama nie martw się mój Malec też malutki, ważne że zdrowy. A tak ku pokrzepieniu serca mam koleżankę rodziła w 35 tc urodził się 1,5 kg, uwierz mi okaz zdrowia i już kawał chłopa. W życiu byś nie powiedziała że był taki maleńki.
U
użytkownik 168678
Gość
No to nie jestem sama. Ciekawe czy to wróci do normy po porodzie.Ja musze miec wkladki,bo nie ma opcji zeby mi cos sie nie ulalo przy kichnieciu,a to pierwsza ciaza.Polozna kazala mi tam cwiczyc miesnie ,moze cos da.
jo83
No to nie jestem sama. Ciekawe czy to wróci do normy po porodzie.
Mam taka nadzieje,bo ja zasze kojarzylam sobie popuszczanie ze starymi babami haha nie no nie ma co sie smiac ...
reklama
Ja nogi podciągam albo się zginam a po porodzie kupie kulki gejszy! Już postanowioneA mi wszystkie 3 pobrania robią z palca.
Ja już przed ciążą miałam problemy z nietrzymaniem . Bardzo pomaga podczas kichania odwrócenie glowy w bok bo ciśnienie się zmniejsza. Albo łapie się w kroku