reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Przebrnełam przez tą glukozę teraz tylko na wyniki poczekać, ale coś czuję że będą kiepskie. Pielęgniarka zmierzyła mi rano glukozę z palca i było sporo bo 113...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

A przed badaniem zachowałas odstęp 12 godzin od ostatniego posiłku? Podobno taki trzeba zachować. Mi też wyszło pierwsze spore bo nie widziałam i jadłam późnym wieczorem a bardzo wcześnie poszłam badać cukier :)

reklama
A przed badaniem zachowałas odstęp 12 godzin od ostatniego posiłku? Podobno taki trzeba zachować. Mi też wyszło pierwsze spore bo nie widziałam i jadłam późnym wieczorem a bardzo wcześnie poszłam badać cukier :)
Ja bym nie zasnęła jakbym późno nie zjadła. Sama nie wiem jak przeżyję teraz tyle z rana naczczo...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To może przed snem sobie zjedz ale rano odczekać tyle żeby badanie zrobić. Woda poza tym woda działa jako zapelniacz mozw spróbuj oszukać żołądek ;)

No wlasnie ja w poprzedniej ciazy byłam na badaniu ok 10, bo nie dałam rady wcześniej i pielęgniarka kręciła nosem, że późno i nawet jak sie jest na czczo to ba to badanie należy przyjść rano. Ale ogólnie coś sie o wszystko czepiała, nie pozwoliła cytryny i musiałam wypić przy niej (chyba tak sie bała że coś sobie dodam [emoji12])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Wam dziewczynki..nie mam komu gledzic wiec wyzywam sie na Was[emoji12]

Po to tu jesteśmy [emoji3]

f2w3rjjgnb5ps9uz.png

No wlasnie ja w poprzedniej ciazy byłam na badaniu ok 10, bo nie dałam rady wcześniej i pielęgniarka kręciła nosem, że późno i nawet jak sie jest na czczo to ba to badanie należy przyjść rano. Ale ogólnie coś sie o wszystko czepiała, nie pozwoliła cytryny i musiałam wypić przy niej (chyba tak sie bała że coś sobie dodam [emoji12])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale głupia baba :( ciekawe czy ona by wypiła bez ?

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry