reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jak dobrze ze poki co nie mam takich dolegliwości [emoji4]

uwo9s65gc1wrqhnx.png

reklama
W pierwszej ciąży nie miałam tego problemu chyba, albo na samej końcówce, po porodzie wszystko było ok. Teraz mi dokucza i to bardzo. A jak wymiotowałam w poniedziałek to musiałam się przebrać bo cała mokra byłam... :/

7u223e3kwboc3bjp.png

Oj bidulka ,ja tez jeszcze wymiotuje ale tak co drugi dzien czasem rzadziej da sie zyc.

Mój dzidziol też malutki ale najważniejsze że zdrowy. Dzieci rosną w różnym tępie. Nie ma czegoś takiego jak za mały! Zdrowy to jest podstawa i proszę się ma martwić tu takimi rzeczami! Ja sobie w żart to obracam że łatwiej mi urodzić będzie później :) troszkę dystansu bo oszaleje my do czerwca :)
Zgadzam się. Moja córa w 31 tygodniu ciąży była rozmiarowo na 27 tydzień, to dosyć duża różnica. Urodziła się zdrowa jak ryba z wagą 2700 g[emoji4]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

zastanawiałam się jaka duza jest już moja dzidzia , niby wiem ile centymetrów ale nie umiałam sobie tego wyobrazić wiec , takie coś nietypowego znalazłam , to jest lalka zrobiona w skali 1 do 1 czyli prawdziwych rozmiarów . Laleczka ma rozmiar dziecka 23 -24 tydzień ciąży .Swoja ciekawość zaspokoiłam ale dzidzia ma jeszcze w brzuszku zostać i nabrać troszkę więcej ciałka i sil .
taka lalka kosztuje ok 200 zł , nie wiem kto to kupuje , możne do gabinetów ginekologicznych :confused:
Zobacz załącznik 794849
Cuuuudo! Tez sie zastanawiam ciagle jakiej wielkosci jest maluch. Niewiarygodne, ze juz tak wyglada [emoji7]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Heda a te dni przed badaniem pojadlas slodkiego ? Ja w poprzedniej ciazy mialam podwyzszony cukier kazala wprowadzic diete czyt .nie zzrec slodkiego [emoji12]i bylo ok

Oj tez by mi pasowaly pomiary tylko z palca , niby to pobranie krwi z zyly raz dwa ale ja nigdy nie patrze igly krew odrazu odlatuje
Kiedys jak z synem bylam i mialam go trzyma do pobrania to odlecialam i mnie cucily na kozetce[emoji85]

f2w3rjjglpt9ysc9.png

Do góry