Blackandwhite
Aktywna w BB
Jak dobrze ze poki co nie mam takich dolegliwości [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się. Moja córa w 31 tygodniu ciąży była rozmiarowo na 27 tydzień, to dosyć duża różnica. Urodziła się zdrowa jak ryba z wagą 2700 g[emoji4]Mój dzidziol też malutki ale najważniejsze że zdrowy. Dzieci rosną w różnym tępie. Nie ma czegoś takiego jak za mały! Zdrowy to jest podstawa i proszę się ma martwić tu takimi rzeczami! Ja sobie w żart to obracam że łatwiej mi urodzić będzie później troszkę dystansu bo oszaleje my do czerwca
Cuuuudo! Tez sie zastanawiam ciagle jakiej wielkosci jest maluch. Niewiarygodne, ze juz tak wyglada [emoji7]zastanawiałam się jaka duza jest już moja dzidzia , niby wiem ile centymetrów ale nie umiałam sobie tego wyobrazić wiec , takie coś nietypowego znalazłam , to jest lalka zrobiona w skali 1 do 1 czyli prawdziwych rozmiarów . Laleczka ma rozmiar dziecka 23 -24 tydzień ciąży .Swoja ciekawość zaspokoiłam ale dzidzia ma jeszcze w brzuszku zostać i nabrać troszkę więcej ciałka i sil .
taka lalka kosztuje ok 200 zł , nie wiem kto to kupuje , możne do gabinetów ginekologicznych
Zobacz załącznik 794849
I cukrzyca w rodzinie.Ja to o tej glukozie jeszcze nie slyszalam od lekarza,zapytam sie u poloznej,bo tu chyba takie badanie nie jest obowiazkowe,chyba ze sa jakies obawy ze strony lekarza:wiek,waga,cukier w moczu itp.hmmm
Też się zastanawiałam dzisiaj. Coś zamilkła ostatnio.Ciekawe co u Suelen?