reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moja się uspokaja jak tatuś rękę położy. Spowrotem jest grzeczny to może. Chyba trochę przesadziłam z tą weekendowa aferą no ale lepiej w tą stronę [emoji3]
Do mnie od początku przemawiał jakoś kolor morski, miętowy, poszalałabym... No ale zawsze zostaje szary nie koniecznie ruż [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze nawet nie mowie o tych pomylkach.. u mnie tylko jeden lekarz potwierdzil, ze dziewczynka ale w sumie juz 3 razy i na dobrym sprzecie... wiec mam nadzieje ze sie nie zmieni bo ja od poczatku mowie ze to dziewczynka, bo tak tez czuje;) tylko moj tata caly czas sie smieje, ze on nie wierzy ze dziewcZynka bo za ladnie wygladam :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Ktoś tu ma za dwa dni połówkowe [emoji16] czyżby ja ? ;) tłumacze mojemu dziecku że ma ładnie pokazać kroczek, ciekawe czy posłucha ;) ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Tak ja również 10 luty godz 16:00 :)

svchs65gg8talrm7.png

Ja byłam w 17 tyg jeden powiedział że dziewczynka a teraz na połówkowych inny że chłopak usg robione na tym samym sprzęcie [emoji13]

Mój teść po USG połówkowym powiedział dumnie , że on był pewien , że będzie chłopak . [emoji16]

f2w3rjjgwqepia0h.png

Heej :D
Zajączek, pewnie się już pokaże, najwyższy czas! :D A do tej pory nie było żadnych podejrzeń? ;>
Ja Wam juz opowiadalam jak bylo u mnie. Od 12 do 18 tygodnia dziewczę, a potem chłopak.. :D Ciekawe co teraz :p Dzis ide na połówkowe i troche sie cykam.. :) nie o plec, bardziej czy wszystko dobrze

reklama
Ja mam wizytę dopiero 28go. Teraz jestem na takim etapie że mogłabym co tydzień chodzic:) chociaż potem jak będę musiała pewnie będzie mnie denerwować leżenie na ktg.
Ja miałam przeczucia, że chłopak i w 13tc lekarka powiedziała, że chyba ale nie chce narazie nic mówić. Potem w 20tc lekarz inny mówił, że nic nie widzi i nie będzie nam mówił ani tak, ani tak. Mówił, że możliwe że jąderka jeszcze w brzuszku a pewności nie ma. I po dwóch tygodniach prowadząca powiedziała, że na 100% dziewczyna więc nawet nie chce myśleć o pomyłce. Machina ruszyla;) i to nie o ciuchy mi chodzi bo po synku mam ale o moje nastawienie:)))

moje dzieci mają razem czkawkę. Jedno w brzuchu a jedno poza:)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry