reklama
Sasankaa
Fanka BB :)
Oby mój się nie pomylił bo jakoś zbytnio przyzwycziłam sie do tego że będzie dziewczynkaMi na połówkowym Pani ginekolog powiedziała że dzieciom na tym etapie już raczej nic nie odpada i już w połowie wątpliwe że dochodzi do pomyłki
yoohoosek
Zobacz załącznik 794701 jakie slodkie[emoji173]
Moze i słodkie ale zawsze zastanawiam sie gdzie to dziecko ma głowę w stosunku do rodziców [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
yoohoosek
Dobry wieczór ! Kochane co myślicie o pomylkach płci ? Koleżanki z innego forum trochę zbily mnie z tropu. Na usg polowkowym dowiedziałam się że będę miała córeczkę . Ginekolog pokazał mi wargi sromowe i powiedział że od pępka w dół czysto. Teraz już nie wiem co myśleć
Jasne że sie zdarzają, ale bardzo bardzo rzadko. Jeśli twój lekarz ma dobry sprzęt i byl pewny ze dziewczynka to ja bym mu zaufała.
PS w rodzinie miałam taką pomyłkę- całą ciąże miał byc chłopiec urodziła sie dziewczynka, ale kuzynka chodziła na NFZ, lekarz miał przedpotopowy sprzęt i cały czas mowil "że chyba to bedzie chłopiec".
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
karina88
nawet o tym nie mysle) za bardzo się z dziewczynki ucieszylamDobry wieczór ! Kochane co myślicie o pomylkach płci ? Koleżanki z innego forum trochę zbily mnie z tropu. Na usg polowkowym dowiedziałam się że będę miała córeczkę . Ginekolog pokazał mi wargi sromowe i powiedział że od pępka w dół czysto. Teraz już nie wiem co myśleć
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Emkaa
Słyszałam właśnie , że czasem zdarzają się takie pomyłki z płcią. Ostatnio na IG wpadłam na profil kobiety, która spodziewała się córki a urodził syn. Zamieszanie było , bo ona fanka różu nie miała nic w neutralnym kolorze. Z tym , że ona tylko do jednego lekarza chodziła przez cała ciążę. A tutaj większość z nas ma płeć potwierdzoną przez co najmniej 2 taka pomyłka już raczej jest niemożliwa.
Jak dla mnie pomylka plci jest raczej niemozliwa w momencie kiedy chodzi sie do specjalisty z dobrym sprzetem i najlepiej zeby potwierdzil plec na 3d [emoji14] jak chodzilabym tylko do mojego na nfz nie wierzyłabym do konca ze to dziewczynka [emoji3]
anika84
Gemmina jeśli jesteś na L4 dłużej niż 30 dni to bez badań kontrolnych nie możesz wypisać urlopu bo nie masz zdolności do pracy dopytaj szefowąDzięki Vanilia!
No zobaczymy co będzie. Mam L4 od rodzinnego, szefowa powiedziała że mam wypełnić wniosek o urlop i będzie dobrze. Może nie będą robić wielkich problemów... oby [emoji4]
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Ja biorę 3 x 2 magne b6Ja to nawet mam brać 2x2 tabletki. Właśnie magne b6. :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom