reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zając ja też ciągle rzęsy robię i już wyprobowalam 5:1 dla mnie najlepsze 2:1, kupiły mnie, oko mega naturalnie wygląda ale ja z długością też nie przesadzam bo nie lubię :-)
Ja mojego Kubusia czuje już regularnie ;-)

Powichrowalo mnie chyba,w łopatka mnie napierza, czuje się jak kupa!!

reklama
Zając ja też ciągle rzęsy robię i już wyprobowalam 5:1 dla mnie najlepsze 2:1, kupiły mnie, oko mega naturalnie wygląda ale ja z długością też nie przesadzam bo nie lubię :-)
Ja mojego Kubusia czuje już regularnie ;-)

Powichrowalo mnie chyba,w łopatka mnie napierza, czuje się jak kupa!!
Ja zdjelam wczoraj, zeby chwile odpoczely i inaczej wygladaja jak sa ,,na nowo " nalozone i dzis musialam sie umalowac do pracy [emoji33] Koszmar :p zobaczymy jutro pewnie 4:1 najwyzej pozniej zejde nizej ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny a myslalyscie o sesji dla noworodka?Ja tak przegladam rozne zdjecia i szczeze to ja jakas wybredna jestem, strasznie mi sie nie podoba jak dziewczynka te opaski z kwiatkiem zakladaja ,fajniejsze sa pomysly dla chlopakow...szukam inspiracji.Mam dobry aparat moze sama zrobie na probe ,ale jak nie wyjdzie to skusze sie na sesje.Moze ktoras z babc by podziergala jakies wdzianka ,czy kocyki i cos sie zlepi.

Dziewczyny a myslalyscie o sesji dla noworodka?Ja tak przegladam rozne zdjecia i szczeze to ja jakas wybredna jestem, strasznie mi sie nie podoba jak dziewczynka te opaski z kwiatkiem zakladaja ,fajniejsze sa pomysly dla chlopakow...szukam inspiracji.Mam dobry aparat moze sama zrobie na probe ,ale jak nie wyjdzie to skusze sie na sesje.Moze ktoras z babc by podziergala jakies wdzianka ,czy kocyki i cos sie zlepi.
Ciążowej sesji nie robimy, ale noworodkową na 100%. Kuzynka M. robić takie sesje bobaskowe więc nie szarpnie nas to aż tak :) Sama też na pewno będę robić ( też mam dobrą lustrzanke), ale jak się robi taką w studiu to co innego ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Ja byłam byłam pierwszym synkiem na takiej sesji noworodkowej i potem jeszcze na dwóch niemowlęcych. Teraz też na pewno się zdecyduje. Uwielbiam te zdjęcia :)

My nie bedziemy raczej robic noworodkowej bo te zdjecia mi sie po porstu nie podobaja...wolę takie, kotre robi sie samemu w roznych sytuacjach w domu samemu :)
Brzuszkowej tez bym nie robila ale dostalam i sie waham... przekonana nie jestem :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
My nie bedziemy raczej robic noworodkowej bo te zdjecia mi sie po porstu nie podobaja...wolę takie, kotre robi sie samemu w roznych sytuacjach w domu samemu :)
Brzuszkowej tez bym nie robila ale dostalam i sie waham... przekonana nie jestem :)

p19u9jcg81ehxczt.png
A takie zdjecia na co dzien to obowiazkowo..w kapieli w wozeczku,w lozeczku ...juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja niunie ☺

Do góry