reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Moja bratowa jest fotografem. Ona oprócz takich sesji ciażowych/noworodkowych i dziecięcych wykonuje też takie sesje z zaciszu domowym. To jest taka seria "godzina z życia ". Robiła naszej siostrze i jej synowi i zdjęcia są niesamowite.My nie bedziemy raczej robic noworodkowej bo te zdjecia mi sie po porstu nie podobaja...wolę takie, kotre robi sie samemu w roznych sytuacjach w domu samemu
Brzuszkowej tez bym nie robila ale dostalam i sie waham... przekonana nie jestem
Wydaje mi się że wszędzie powinno być tak samo. Zadzwoń na infolinie i zapytaj.
Oki zapytamWydaje mi się że wszędzie powinno być tak samo. Zadzwoń na infolinie i zapytaj.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Ooo i na taka bym sie pisalaMoja bratowa jest fotografem. Ona oprócz takich sesji ciażowych/noworodkowych i dziecięcych wykonuje też takie sesje z zaciszu domowym. To jest taka seria "godzina z życia ". Robiła naszej siostrze i jej synowi i zdjęcia są niesamowite.
Sasankaa
Mam tak samo. Siedzę na l4, więc dzień do dnia podobny. Zapisałam się na naukę języka obcego, więc to moje jedyne ciekawe zajęcie. Poza tym postanowiłam podszkolić się w gotowaniu, więc codziennie lepię jakieś kluchy, kopytka itp. a potem upycham do zamrażarki. Zawsze byłam bardzo aktywna, a tu taki zonk. Zwolnienie od pierwszych dni ciąży. A tak się zarzekałam, że kto jak kto, ale ja będę pracować do porodu.
Super pomysł z tym gotowaniem!
reklama