reklama
motylek05
Fanka BB :)
Ja do glukozy mam jeszcze troszkę czasu ,ale jak robilam w ciąży z córką to nie było źle ,a nawet sie zastanawiałam czemu tak wszyscy narzekają że to takie straszne u mnie nic sie nie działo po glukozie i mam nadzieje ze i tym razem bedzie tak!
Rybcia2309
Dziękuję za wsparcie dobrze wiedzieć że ktoś przechodził przez to samo [emoji58] ale nie mam czasu na zły stan, mąż do pracy dziećmi trzeba się zająć, obyśmy za tydzień dały radę...matkoRybcia ja miałam to samo[emoji22] Cały dzień się źle czułam[emoji20] Masakra,w przyszłym tygodniu ponowne podejście[emoji21]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Eee z cytrynka jest do przezyciaQrcze ja już się boję tej glukozy. To musi być wstrętne!
Zając Czerwcowy
Ja ide nie na usg ale na zwykla kontrolna ale za mnie tez trzymajcie i za te wyniki toxo ide na 17. Moja dzidzia od dwoch dni spokojna...Udanych wizyt dziewczyny!!!
Ej ej zaczynam byc ciagle glodna
Ja od początku jestem ciągle głodna a teraz zaczyna mnie to już irytować. Ile można tą gębą memłać nie wspominając już o kilogramach na plusie... No ale mogę być pewna na 100% że małej kluseczce nic nie brakuje [emoji23]Ja ide nie na usg ale na zwykla kontrolna ale za mnie tez trzymajcie i za te wyniki toxo ide na 17. Moja dzidzia od dwoch dni spokojna...
Ej ej zaczynam byc ciagle glodna
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
tynka2506
Ja tez jestem ciagle głodna i jeszcze te słodycze powiedziałam mężowi ze zakaz kupowania słodkiego bo inaczej będę jadła, a muszę się opamiętać
Ja tez jestem przed glukoza i się już martwię a powiedzcie mi dziewczyny jak idę prywatnie to ta glukozę mam sobie kupić w aptece sama czy jak ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jestem przed glukoza i się już martwię a powiedzcie mi dziewczyny jak idę prywatnie to ta glukozę mam sobie kupić w aptece sama czy jak ?
Kazdy reaguje inaczej. Mi nie bylo niedobrze tylko po 10-15min bylo mi troche slabo ale po kilku minutach przeszło.Da sie przezyc robilam gorsze badaniaDziewczyny nie strasznie tą glukozą bo ja już od grudnia zwlekam z tym badaniem.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja robiłam prywatnie w Diagnostyce i dali mi swoją nawet cytrynową.Ale moze zadzwon i zapytaj.Ja tez jestem ciagle głodna i jeszcze te słodycze powiedziałam mężowi ze zakaz kupowania słodkiego bo inaczej będę jadła, a muszę się opamiętać