reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kurcze wspolczuje Wam tych wymiotow... Az drże na sama mysl o glukozie...
Gratuluje udanych wizyt :)

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Ja do glukozy mam jeszcze troszkę czasu ,ale jak robilam w ciąży z córką to nie było źle ,a nawet sie zastanawiałam czemu tak wszyscy narzekają że to takie straszne :D u mnie nic sie nie działo po glukozie i mam nadzieje ze i tym razem bedzie tak!

5djylbetecfse5n6.png

Rybcia ja miałam to samo[emoji22] Cały dzień się źle czułam[emoji20] Masakra,w przyszłym tygodniu ponowne podejście[emoji21]

oar8ugpjafqeooh5.png
Dziękuję za wsparcie dobrze wiedzieć że ktoś przechodził przez to samo [emoji58] ale nie mam czasu na zły stan, mąż do pracy dziećmi trzeba się zająć, obyśmy za tydzień dały radę...matko

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ide nie na usg ale na zwykla kontrolna ale za mnie tez trzymajcie i za te wyniki toxo ;) ide na 17. Moja dzidzia od dwoch dni spokojna... :)
Ej ej zaczynam byc ciagle glodna :(

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja od początku jestem ciągle głodna a teraz zaczyna mnie to już irytować. Ile można tą gębą memłać nie wspominając już o kilogramach na plusie... No ale mogę być pewna na 100% że małej kluseczce nic nie brakuje [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jestem ciagle głodna i jeszcze te słodycze powiedziałam mężowi ze zakaz kupowania słodkiego bo inaczej będę jadła, a muszę się opamiętać :)
Ja tez jestem przed glukoza i się już martwię a powiedzcie mi dziewczyny jak idę prywatnie to ta glukozę mam sobie kupić w aptece sama czy jak ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez jestem ciagle głodna i jeszcze te słodycze powiedziałam mężowi ze zakaz kupowania słodkiego bo inaczej będę jadła, a muszę się opamiętać :)
Ja tez jestem przed glukoza i się już martwię a powiedzcie mi dziewczyny jak idę prywatnie to ta glukozę mam sobie kupić w aptece sama czy jak ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam prywatnie w Diagnostyce i dali mi swoją nawet cytrynową.Ale moze zadzwon i zapytaj.

Do góry