Zalezy gdzie. Ja musialam kupic sama jak robilam. Nawet wode musialam miec swoja [emoji14]Ja tez jestem ciagle głodna i jeszcze te słodycze powiedziałam mężowi ze zakaz kupowania słodkiego bo inaczej będę jadła, a muszę się opamiętać
Ja tez jestem przed glukoza i się już martwię a powiedzcie mi dziewczyny jak idę prywatnie to ta glukozę mam sobie kupić w aptece sama czy jak ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aleksandrax
Fanka BB :)
O matko straszycie ta glukoza. Byłam pewna że jak w pierwszej wypiłam na lajcie to i teraz tak musi być, a tu widzę że nie koniecznie. Jeszcze teraz spożywam mało cukru więc może być większy szok dla żołądka. Ehh zobaczymy
Synek się dziś czuje lepiej i chce się bawić, a ja z kolei zdycham i głowa mi pęka :/
Synek się dziś czuje lepiej i chce się bawić, a ja z kolei zdycham i głowa mi pęka :/
karina88
majka, ja tak miałam z pierwszym. Normalnie jakby w pachwinie siedział i tam go czułam.Trzymam kciuki i czekam na wieści i zdjęcia!
Mnie denerwuje że jak siedzę a dzidzia kopie to czuję to baaaardzo nisko i nie mogę sobie siedzieć przy kompie np bo to bardzo nie przyjemne. W poprzednich tak nie miałam, ma któraś tak samo?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w pachwinie też ale głównie to na samym środeczku jakby w szyjkę kopała a jak czuję w pachwinie to aż strach hehehemajka, ja tak miałam z pierwszym. Normalnie jakby w pachwinie siedział i tam go czułam.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
jo83
Ja czuje ruchy i kopniaki w roznych miejscach,tak jakby tu raczki a tam stopki hihi,czasami to sa jakies fale dunaju i wtedy mysle sobie,ze to musza byc fikolasy ☺.Dzis zlapaly mnie poranne mdlosci,czy to sie nigdy nie skonczy..ehh,musialam stanac szybko na poboczu i haft na jezdnie..sorry za szczegoly..dobrze,ze bylo wczesnie i sasiedzi nie widzieli ..
Monya81
A ja z synkiem dzis byłam na szczepieniu na pneumo. A ze po tym zawsze mamy atrakcje w postaci podwyższonej temp i kataru to wszelkie zakupy, spacery i sprawy na zewnątrz zostały oddalone na jakos czas.
Matka najadła się tony słodyczy i czeka aż się porzyga. Ostatnio codzienne tak mam, a nie mogę się powstrzymać.
Matka najadła się tony słodyczy i czeka aż się porzyga. Ostatnio codzienne tak mam, a nie mogę się powstrzymać.
Daktyl2016
Syn ♥
tynka2506
Daktyl gratuluje
Ja dzisiaj chodzę taka wkurzona wszystko mnie drażni, mam wrażenie ze żaden z domowników nie szanuje mojej pracy myślą ze siedzę w domu to jestem od sprzątania gotowania i zbierania ich brudów. Nie wymagam dużo raz w tygodniu poodkurzać i umyć podłogę w swoim pokoju jak na 15 i 13 to nie są wymagania nie z tej ziemi a i tego nie potrafią zrobić, wczoraj znalazłam w koszu wyrzucone śniadanie ze szkoły oczywiście to żadnej z nich wiec od dzisiaj się zbuntowałam i nie robie śniadań, niech sobie same robią to się obraziły. Zwariuje
To się wygadałam ...
Ja dzisiaj chodzę taka wkurzona wszystko mnie drażni, mam wrażenie ze żaden z domowników nie szanuje mojej pracy myślą ze siedzę w domu to jestem od sprzątania gotowania i zbierania ich brudów. Nie wymagam dużo raz w tygodniu poodkurzać i umyć podłogę w swoim pokoju jak na 15 i 13 to nie są wymagania nie z tej ziemi a i tego nie potrafią zrobić, wczoraj znalazłam w koszu wyrzucone śniadanie ze szkoły oczywiście to żadnej z nich wiec od dzisiaj się zbuntowałam i nie robie śniadań, niech sobie same robią to się obraziły. Zwariuje
To się wygadałam ...
reklama
Gratuluję wizyt!
Tynka ja też dzisiaj od rana podminowana jakaś... Dzieci poleciały po lody, wszystko ogarnięte, już po obiedzie to może mi trochę odpuści. Kurde ja bym takim starym krowom śniadanek nie robiła. Powoli dostrzegam że wychowuję dzieci na małe niedorajdy. Ubranka przygotowane, wszystko pod nos i zero obowiązków. Ciężkie jest wychowywanie....
Tynka ja też dzisiaj od rana podminowana jakaś... Dzieci poleciały po lody, wszystko ogarnięte, już po obiedzie to może mi trochę odpuści. Kurde ja bym takim starym krowom śniadanek nie robiła. Powoli dostrzegam że wychowuję dzieci na małe niedorajdy. Ubranka przygotowane, wszystko pod nos i zero obowiązków. Ciężkie jest wychowywanie....