reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja po glukozie w pierwszej ciąży. Prawie zemdlałam. [emoji23] najpierw muliło , potem dziwne dreszcze i prawie odplywałam . Ja robię tylko jedno podejście teraz. Jak nie wyjdzie to powiem mojemu lekarzowi to zrobimy tylko znowu glikemie na czczo i to wystarczy.

Trzymam kciuki i czekam na wieści i zdjęcia!
Mnie denerwuje że jak siedzę a dzidzia kopie to czuję to baaaardzo nisko i nie mogę sobie siedzieć przy kompie np bo to bardzo nie przyjemne. W poprzednich tak nie miałam, ma któraś tak samo?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki i czekam na wieści i zdjęcia!
Mnie denerwuje że jak siedzę a dzidzia kopie to czuję to baaaardzo nisko i nie mogę sobie siedzieć przy kompie np bo to bardzo nie przyjemne. W poprzednich tak nie miałam, ma któraś tak samo?

Tak, ja tak miewam - ale maluch się kręci najwyraźniej bo dzisiaj już czuję go w okolicy pępka

7u223e3kwboc3bjp.png

Dzień dobry!

Meldujemy się po USG polowkowym :) Wszystko w najlepszym porządku, wszystkie parametry idealne, nasza zdrowa dziewczynka waży 400 g :)
Ściskam kciuki za pozostałe dzisiejsze badania Dziewczyny, wracajcie całe w skowronkach z radości jak ja :)

Dzień dobry!

Meldujemy się po USG polowkowym :) Wszystko w najlepszym porządku, wszystkie parametry idealne, nasza zdrowa dziewczynka waży 400 g :)
Ściskam kciuki za pozostałe dzisiejsze badania Dziewczyny, wracajcie całe w skowronkach z radości jak ja :)
Gratulacje! mnie się już każdy pyta czy imię wybrane skoro płeć znana a ja nie mam pojęcia [emoji23]

Nie dałam rady glukozy [emoji26][emoji26][emoji26] pierwszy raz na lajcie poszłam bo u synów to ok raz dwa i po sprawie a tutaj rzygalam żółcią aż się posiusiałam [emoji26][emoji26][emoji26] boli mnie głowa, plecy czuję się jakby czołg mnie przejechał

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia ja miałam to samo[emoji22] Cały dzień się źle czułam[emoji20] Masakra,w przyszłym tygodniu ponowne podejście[emoji21]

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Dzień dobry!

Gratuluję! :)
A jak z synkiem ? Jeszcze ma biegunkę?

Do góry