reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kurcze wspolczuje Wam tych wymiotow... Az drże na sama mysl o glukozie...
Gratuluje udanych wizyt :)

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Ja do glukozy mam jeszcze troszkę czasu ,ale jak robilam w ciąży z córką to nie było źle ,a nawet sie zastanawiałam czemu tak wszyscy narzekają że to takie straszne :D u mnie nic sie nie działo po glukozie i mam nadzieje ze i tym razem bedzie tak!

5djylbetecfse5n6.png

Rybcia ja miałam to samo[emoji22] Cały dzień się źle czułam[emoji20] Masakra,w przyszłym tygodniu ponowne podejście[emoji21]

oar8ugpjafqeooh5.png
Dziękuję za wsparcie dobrze wiedzieć że ktoś przechodził przez to samo [emoji58] ale nie mam czasu na zły stan, mąż do pracy dziećmi trzeba się zająć, obyśmy za tydzień dały radę...matko

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ide nie na usg ale na zwykla kontrolna ale za mnie tez trzymajcie i za te wyniki toxo ;) ide na 17. Moja dzidzia od dwoch dni spokojna... :)
Ej ej zaczynam byc ciagle glodna :(

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja od początku jestem ciągle głodna a teraz zaczyna mnie to już irytować. Ile można tą gębą memłać nie wspominając już o kilogramach na plusie... No ale mogę być pewna na 100% że małej kluseczce nic nie brakuje [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jestem ciagle głodna i jeszcze te słodycze powiedziałam mężowi ze zakaz kupowania słodkiego bo inaczej będę jadła, a muszę się opamiętać :)
Ja tez jestem przed glukoza i się już martwię a powiedzcie mi dziewczyny jak idę prywatnie to ta glukozę mam sobie kupić w aptece sama czy jak ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez jestem ciagle głodna i jeszcze te słodycze powiedziałam mężowi ze zakaz kupowania słodkiego bo inaczej będę jadła, a muszę się opamiętać :)
Ja tez jestem przed glukoza i się już martwię a powiedzcie mi dziewczyny jak idę prywatnie to ta glukozę mam sobie kupić w aptece sama czy jak ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam prywatnie w Diagnostyce i dali mi swoją nawet cytrynową.Ale moze zadzwon i zapytaj.

Do góry