Emkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama tez juz chce kupować jak w sklepie widzi ubranka to tylko marudzi, ze szkoda, ze nie znamy płciMoje też rad nie udziela, no prócz tej pracy- i też mówi że ona już chce kupować ciekawe jaki będą jak się dzieci urodza
A wlasnie teraz rodzi moja koleżanka. Miał byc poród rodzinny (z mężem), ale wprowadzono zakaz ze względu na panującą grypę.Mój kolega z pracy w nocy urodził miesiąc przed terminem ale cora zdrowa 50 cm 2200 i 10/10 skurcze żona miała od 17 a po 2:20 urodziła dumny tata przecinal pępowowine
Ja 1 dzicko w dodatku cc, nieplanowana i w okropnych warunkach bo dziecko umieralo w brzuchu...w wieku19/20 lat i przez taki zakaz caly tydz sama w szpitalu bylam..maz wgl dziecka nie znal..jak wyszlam normalnie patrzyl wystraszony z boku jak na obce..przykre takie sytuacje saA wlasnie teraz rodzi moja koleżanka. Miał byc poród rodzinny (z mężem), ale wprowadzono zakaz ze względu na panującą grypę.
No i samotnie się bidulka męczy
Dobrze że ustało, na tym etapie chyba już mogą się pojawiać te przepowiadajace nie?U mnie już sytuacja opanowała w prawdzie nadal czekam na ruchy ale skurcze minęły w ciągu godziny. Staram się nie martwić tak o te ruchy już bo się nadenerwowalam to malutki pewnie dlatego jest taki spokojny. A słodycze na niego nie działają. Jutro i tak pójdę do swojej Pani ginekolog żeby mi powiedziała co się wydarzyło sprawdziła czy nic się nie dzieje.. Nie chciałam iść do tego szpitala bo naprawdę słabo tu z opieką i wiem że jedyne co by mi powiedzieli to proszę położyć się na oddział i czekać aż przyjdzie.. I postanowiłam że jutro zamawiam detektor! Polecacie jakieś? Teraz już leżę i marzy mi się kapuśniak taki ze świezej kapusty z dużą ilością marchewki i pietruszki... Aż zasnąć nie mogę od tej zachcianki mam nadziej ze niedługo zasne a wam noc mija spokojnie
U mnie już sytuacja opanowała w prawdzie nadal czekam na ruchy ale skurcze minęły w ciągu godziny. Staram się nie martwić tak o te ruchy już bo się nadenerwowalam to malutki pewnie dlatego jest taki spokojny. A słodycze na niego nie działają. Jutro i tak pójdę do swojej Pani ginekolog żeby mi powiedziała co się wydarzyło sprawdziła czy nic się nie dzieje.. Nie chciałam iść do tego szpitala bo naprawdę słabo tu z opieką i wiem że jedyne co by mi powiedzieli to proszę położyć się na oddział i czekać aż przyjdzie.. I postanowiłam że jutro zamawiam detektor! Polecacie jakieś? Teraz już leżę i marzy mi się kapuśniak taki ze świezej kapusty z dużą ilością marchewki i pietruszki... Aż zasnąć nie mogę od tej zachcianki mam nadziej ze niedługo zasne a wam noc mija spokojnie