reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny bo zaczynam wariować. Od 13 tyg 2 różnych lekarzy 3 razy potwierdziło że będzie chłopiec. Wczoraj jak się zapytałam to powiedziała że nie ma szans nic zobaczyć, więc nie wie. I teraz mnie naszły wątpliwości a jak będzie jedank dziewczynka ? Ja już kupiłam ciuszki dla faceta... Po co ja się zapytałam? Byłam pewna a tak do soboty znów mam wątpliwości...

w57vyx8dubspq12k.png
Bellax bobasek po prostu się tak ułożył że lekarz na usg nie był w sanie nic zobaczyc.nie nakręcaj sie :* :)

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Dziewczyny bo zaczynam wariować. Od 13 tyg 2 różnych lekarzy 3 razy potwierdziło że będzie chłopiec. Wczoraj jak się zapytałam to powiedziała że nie ma szans nic zobaczyć, więc nie wie. I teraz mnie naszły wątpliwości a jak będzie jedank dziewczynka ? Ja już kupiłam ciuszki dla faceta... Po co ja się zapytałam? Byłam pewna a tak do soboty znów mam wątpliwości...

w57vyx8dubspq12k.png
A co ci szkodzi ubrac dziewczynke w body z samochodzikiem? Moje dziecko jeśli okaże sie dziewczynka tak jak mowila gin to i tak jie dostanie przynajmniej ode mnie zadnego rozowego ciuszka.
Jak lekarz w 21 tyg uwaza ze nie ma szans zobaczyc to jest .... wart[emoji38]

Nie zgadzan sie z twoja opinia bo ulozenie dziecka jest szalenie wazne i czasami jakby gin jie byl mistrzem swiata to moze nie ustalic ci plci.

Ja zrizumialam ze ona twierdzi ze jest za wczesnie na plec nie widac..

Skoro nie bylo widac bo zaslonil to nie masz co sie martwic..

Ja po 1 badaniu z twierdzeniem plci juz sie nastawilam na chlopca i wierze ze jak bylo widac co trzeba tzn ze jest.[emoji4]

Nie nie ;) ona w 12 tyg zaczęła pytać czy chłopiec by się nie przydał -ale ja nie skojarzyłam że ona mówiła o płci... kretynka. Potem na prenatalnych inny lekarz powiedział że na 95% syn i ostatnio ona w 18 że według niej facio.
Więc w sumie sama się sobie dziwię że naszły mnie wątpliwości ;(

w57vyx8dubspq12k.png

A moja będzie miała sporo różowych ubranek,bo moim zdaniem takie kruszynki uroczo wyglądają no i nie da się ukryć,że róż króluje wśród dziewczęcych ubrań :D

Gratuluję udanych wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji5] co do płci to ja już nastawiona na chłopaka na 100% i nie wyobrażam sobie teraz na polowkowych usłyszeć że dziewczynka chociaż oczywiście nic przeciwko też bym nie miała ale jednak ja widzę już na niebiesko popielato biało plus mięta [emoji12]

f2w3rjjg3u6s7xcm.png

U nas bardzo szybko około 15tc lekarz powiedział że raczej obstawia dziewczynkę ale żeby brać to jeszcze z przymrużeniem oka. Obiecałam sobie że nie będę się nastawiać ale jak za tydzień powie ze chłopiec to każe uciąć

reklama
Gratuluję udanych wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji5] co do płci to ja już nastawiona na chłopaka na 100% i nie wyobrażam sobie teraz na polowkowych usłyszeć że dziewczynka chociaż oczywiście nic przeciwko też bym nie miała ale jednak ja widzę już na niebiesko popielato biało plus mięta [emoji12]

f2w3rjjg3u6s7xcm.png

Eee tam ja miete traktuje neutralnie ;) mam dużo w mięcie :) ale oby już Ci się nie zmieniło;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry