reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny bo zaczynam wariować. Od 13 tyg 2 różnych lekarzy 3 razy potwierdziło że będzie chłopiec. Wczoraj jak się zapytałam to powiedziała że nie ma szans nic zobaczyć, więc nie wie. I teraz mnie naszły wątpliwości a jak będzie jedank dziewczynka ? Ja już kupiłam ciuszki dla faceta... Po co ja się zapytałam? Byłam pewna a tak do soboty znów mam wątpliwości...

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Dziewczyny bo zaczynam wariować. Od 13 tyg 2 różnych lekarzy 3 razy potwierdziło że będzie chłopiec. Wczoraj jak się zapytałam to powiedziała że nie ma szans nic zobaczyć, więc nie wie. I teraz mnie naszły wątpliwości a jak będzie jedank dziewczynka ? Ja już kupiłam ciuszki dla faceta... Po co ja się zapytałam? Byłam pewna a tak do soboty znów mam wątpliwości...

w57vyx8dubspq12k.png
Jak lekarz w 21 tyg uwaza ze nie ma szans zobaczyc to jest .... wart[emoji38]

Bellax właśnie dlatego nie ma co szaleć,choćby przed połówkowymi ;)
Nie no jak już 3razy Ci mówili,że chłopiec to myślę,że tak zostanie :) ja też już kilka ubranek kupiłam z myślą o dziewczynce, najwyżej potem na forum będziemy się rzeczami wymieniać :D

Dziewczyny jak Wam babcia czy Ciocia trują o zabobonach a biegają do kościoła , tak jak moja, to powiedzcie ze wiara w Zabobony jest grzechem, należy się z tego spowiadać [emoji16]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Hahaha to mi przypomniało historię jak kiedyś moja daleka ciotka na jakimś spotkaniu rodzinnym jak Mati pod wieczór już był marudny powiedziała, ze "dlatego jest niegrzeczny bo nie ochrzczony" ja Jej odpowiedziałam "ze w takim razie ksiądz, który ją chrzcil musiał nie przestrzegać celibatu, ze ona teraz takie głupoty gada" :D:D:D

Bardzo milusia jest oś tamtego "spiecia" ;)

Jak lekarz w 21 tyg uwaza ze nie ma szans zobaczyc to jest .... wart[emoji38]

musiałabyś zobaczyć jak sobie założył noge na noge.... nawet na 3d przełączała żeby coś ale nie było szans. wyprostował sie jak struna, nogi zacisnął,ręce przy twarzy. Ułożył się poprzecznie- główkowo. Tylko serce było dobrze widać.
Ale zaplusowała u mnie wizyta trwała godzinę, a wzięła tylko 120 czyli jak za zwykłą;) Nie 250 za połówkowe;)

w57vyx8dubspq12k.png

A ja piję wodę lekko gazowaną bo do całkiem nie gazowanej nikt mnie nie zmusi a pić trzeba. Ogólnie jestem grzeczna ale przed połówkowym włosy zrobię. I tak nie będę przy porodzie młodą mamą z siwymi włosami, tak samo jak ważne jest dziecko tak samo komfort psychiczny matki :D

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt. Ja wczoraj oczywiście wieczorem sobie poryczałam i się poprzejmowałam. A później byłam na siebie zła. Bo przecież skoro gin mówi że moja dziewczynka jest zdrowa i wszystko będzie ok to tak musi być. Tak bardzo pragnę żeby wszystko było ok że już mi zaczyna odbijać i nie potrafię docenić tego co jest.

Dziewczyny nie nakrecajce się jeśli płeć się nie potwierdzi zawsze można sprzedać komuś rzeczy :)

Moja teściowa też nie jest z tych zabobonowych ( w kwestii dziecka) ona pierwsza kupiła pierwsze ubranka i dla Melki i dla Poli- chociaż sama mówi , że się jeszcze wstrzymuje przed połówkowym. W lutym się zacznie szał [emoji38] ja już upatrzyłam w Pepco cudowny kocyczek różowy oczywiście [emoji23][emoji4] Moja mama za to nie lubi kupywać ubrań. Dla niej zawsze za dużo ich kupujemy i mamy. Ona raczej pieluchy nam sponsorowała albo zabawki. Dla Melki teraz tony słodyczy.

Za to obie są dobrymi radami w kwestii ubierania dzieci i ich karmienia. [emoji38]

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
musiałabyś zobaczyć jak sobie założył noge na noge.... nawet na 3d przełączała żeby coś ale nie było szans. wyprostował sie jak struna, nogi zacisnął,ręce przy twarzy. Ułożył się poprzecznie- główkowo. Tylko serce było dobrze widać.
Ale zaplusowała u mnie wizyta trwała godzinę, a wzięła tylko 120 czyli jak za zwykłą;) Nie 250 za połówkowe;)

w57vyx8dubspq12k.png
Ja zrizumialam ze ona twierdzi ze jest za wczesnie na plec nie widac..

Skoro nie bylo widac bo zaslonil to nie masz co sie martwic..

Ja po 1 badaniu z twierdzeniem plci juz sie nastawilam na chlopca i wierze ze jak bylo widac co trzeba tzn ze jest.[emoji4]

Do góry