reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie nie ;) ona w 12 tyg zaczęła pytać czy chłopiec by się nie przydał -ale ja nie skojarzyłam że ona mówiła o płci... kretynka. Potem na prenatalnych inny lekarz powiedział że na 95% syn i ostatnio ona w 18 że według niej facio.
Więc w sumie sama się sobie dziwię że naszły mnie wątpliwości ;(

w57vyx8dubspq12k.png
Mnie dwich lekarzy mowilo, ze dziewczyny, a i tak jakos watpliwosci mnie naszly czy jedno, aby nie jest chlopcem.
Mysle, ze to normalne, ale pamietam jak w poprzedniej ciazy lekarz mowil, ze na 90% chlopak, ale wie Pani jak uroslo to nie odpadnie ;)

reklama
Mnie dwich lekarzy mowilo, ze dziewczyny, a i tak jakos watpliwosci mnie naszly czy jedno, aby nie jest chlopcem.
Mysle, ze to normalne, ale pamietam jak w poprzedniej ciazy lekarz mowil, ze na 90% chlopak, ale wie Pani jak uroslo to nie odpadnie ;)

A ja ciągle słyszę , że miał być chłopiec a jest dziewczynka. Ostatnio znajomej tak się z chłopca zrobiła córka a lekarz do niej - widzi pani jakie miała przerośnięte wargi sromowe [emoji37][emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png

u mnie chcieli dziewczynkę , z usg w 19 tyg wyszło że chłopczyk :) 31 stycznia idę na połówkowe i mam nadzieję że lekarz potwierdzi na 100 % że chłopczyk . Ja i tak większość ubranek mam unisex , tylko kilka w niebieskim kolorze .

Ja 1 dzicko w dodatku cc, nieplanowana i w okropnych warunkach bo dziecko umieralo w brzuchu...w wieku19/20 lat i przez taki zakaz caly tydz sama w szpitalu bylam..maz wgl dziecka nie znal..jak wyszlam normalnie patrzyl wystraszony z boku jak na obce..przykre takie sytuacje sa

Tutaj niestety tez zakończyło się nieplanowaną cesarką. Najważniejsze, że dzieci zdrowe :)

Byłam dzisiaj w firmie zawieść zwolnienie jestem w szoku jak mnie przywitali szef wyściskał pośmiał się , aż mi się miło zrobiło . Ale stwierdziłam ze Helence się ewidentnie w pracy nie podoba nie pamietam kiedy ostatni raz wymiotowałam i co wystarczy ze przyszłam do pracy troszkę powiedziałam i od razu bach

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry