reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie nie ;) ona w 12 tyg zaczęła pytać czy chłopiec by się nie przydał -ale ja nie skojarzyłam że ona mówiła o płci... kretynka. Potem na prenatalnych inny lekarz powiedział że na 95% syn i ostatnio ona w 18 że według niej facio.
Więc w sumie sama się sobie dziwię że naszły mnie wątpliwości ;(

w57vyx8dubspq12k.png
Mnie dwich lekarzy mowilo, ze dziewczyny, a i tak jakos watpliwosci mnie naszly czy jedno, aby nie jest chlopcem.
Mysle, ze to normalne, ale pamietam jak w poprzedniej ciazy lekarz mowil, ze na 90% chlopak, ale wie Pani jak uroslo to nie odpadnie ;)

reklama
Mnie dwich lekarzy mowilo, ze dziewczyny, a i tak jakos watpliwosci mnie naszly czy jedno, aby nie jest chlopcem.
Mysle, ze to normalne, ale pamietam jak w poprzedniej ciazy lekarz mowil, ze na 90% chlopak, ale wie Pani jak uroslo to nie odpadnie ;)

A ja ciągle słyszę , że miał być chłopiec a jest dziewczynka. Ostatnio znajomej tak się z chłopca zrobiła córka a lekarz do niej - widzi pani jakie miała przerośnięte wargi sromowe [emoji37][emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png

u mnie chcieli dziewczynkę , z usg w 19 tyg wyszło że chłopczyk :) 31 stycznia idę na połówkowe i mam nadzieję że lekarz potwierdzi na 100 % że chłopczyk . Ja i tak większość ubranek mam unisex , tylko kilka w niebieskim kolorze .

Ja 1 dzicko w dodatku cc, nieplanowana i w okropnych warunkach bo dziecko umieralo w brzuchu...w wieku19/20 lat i przez taki zakaz caly tydz sama w szpitalu bylam..maz wgl dziecka nie znal..jak wyszlam normalnie patrzyl wystraszony z boku jak na obce..przykre takie sytuacje sa

Tutaj niestety tez zakończyło się nieplanowaną cesarką. Najważniejsze, że dzieci zdrowe :)

Byłam dzisiaj w firmie zawieść zwolnienie jestem w szoku jak mnie przywitali szef wyściskał pośmiał się , aż mi się miło zrobiło . Ale stwierdziłam ze Helence się ewidentnie w pracy nie podoba nie pamietam kiedy ostatni raz wymiotowałam i co wystarczy ze przyszłam do pracy troszkę powiedziałam i od razu bach

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry