reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mi się aktualizuje średnio 2-3 w tygodniu:)
Ale to my w głowie odliczamy jak szalone, żadna pomyłka czy opóźnienie w grę nie wchodzi [emoji12]

oar8pg4n1kii9v0d.png

Jeśli chodzi o sen to ja mam problem z zasypianiem ale jak już usnę to śpię jak kamień. Jakaś blogerka kiedyś napisała nie pije w ciąży wystarczy ze mam sny jak po kwasie . Coś w tym jest bo mi tez się takie głupoty śnią .
Zaraz się zabieram za porządki domowe, mam jeszcze w planach pofarbowac włosy nie mogę patrzeć na moje odrosty :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny opiekacz mi dzis wybuchl pradem...jakies spiecie i zaczal sie palic..trzymalam na nim reke i dobrze ze za plastikowa czesc bo by mnie pokopalo..chwycil mi sie ogniem rekaw..

Brzuch mnie tak boli z nerowo ze zaraz sie poplacze..co ciaza to cos mi wybucha..raz choinka sie zapalila, raz w aucie zagotowalo wode i jak sprawdzalam to mnie zalalo wrzatkiem to teraz to [emoji22][emoji22]

Dziewczyny opiekacz mi dzis wybuchl pradem...jakies spiecie i zaczal sie palic..trzymalam na nim reke i dobrze ze za plastikowa czesc bo by mnie pokopalo..chwycil mi sie ogniem rekaw..

Brzuch mnie tak boli z nerowo ze zaraz sie poplacze..co ciaza to cos mi wybucha..raz choinka sie zapalila, raz w aucie zagotowalo wode i jak sprawdzalam to mnie zalalo wrzatkiem to teraz to [emoji22][emoji22]

Wybuchowa dziewczyna z Ciebie ;) może jesteś Avangersem masz super moc tylko jeszcze o niej nie wiesz ? ;)
Dobrze że nic Ci nie jest. Uważaj:* z dala.od wszelkich urządzeń!

p19u9jcg81ehxczt.png

Hej. Ja też po ciężkiej nocy. Wczoraj na forum czytałam o tym, że oglądacie filmy o porodach, wcześniakach. No i w nocy śnily mi się takie głupoty, że co chwila się budziłam. śniło mi się, że leżałam w Leśnej Górze. Miła p. doktor zrobiła mi usg przez stopę ;) i okazało się, że coś jest złego z rękami mojego dziecka i konieczna jest cesarka. Ja na to: pani doktor, czy to konieczne? A ona stanowczym tonem: proszę zachować ciszę, wody plodowe uciekają przez zęby.
Co chwilę się budziłam i jak tylko zasypiałam to śniłam o tej nieszczęsnej cesarce.

Hahahahah :D az mężowi przeczytałam i sie usmialismy :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Do góry