reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Madzia lepiej może jedź do szpitala.... ale nie przemęczasz się, leżysz cały czas i bierzesz magnez? Mnie boli brzuch od kilku dni i powiedziałam o tym wczoraj mojemu ginowi a on mi na to:
"Taaaaaaa... cały czas latasz, nie oszczędzasz się, to tak potem jest!!! Widziałem Cię wczoraj na parkingu przed galerią jak pędziłaś do paczkomatu. Ty w ciązy jesteś, masz zwolnić tempo"... nooo i się wydało, dlaczego ostatnio mnie boli :-)

Majka no pewnie, że powinnaś iść. Jak jeszcze doszedł ból bioder i drętwienie to nie ma co zwlekać. Ja jestem pod opieką ortopedy przez cały okres ciąży ze względu na kręgosłup. Chyba bym umarła, gdyby nie rehabilitacja.

A mi się zrobiła cera sucha masakrycznie. Smaruję olejkami, chodzę do kosmetyczki na zabiegi nawilżające i g..o daje:( Do tego na brodzie wyskakują pryszcze... zdecydowanie zbrzydłam w tej ciąży :p
Ok zapisze się, mam nadzieję że mnie nie wysmieje.

reklama
Cześć Dziewczynki[emoji4]
Jadę właśnie do rodziców,dwie godziny zeszło mi na wyszykowanie się[emoji15] Nie sądziłam,że taka wolna się stałam. Dochodzę do wniosku,że L4 mi nie służy,bo się leniwa stałam[emoji13]
Madzien ja na Twoi miejscu pomyślałabym o tym szpitalu,przede wszystkim będziesz spokojniejsza.
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt[emoji8]
Ja swoją mam już w środę [emoji2] ,może coś się już dowiem.

oar8ugpjafqeooh5.png

Cześć Dziewczynki[emoji4]
Jadę właśnie do rodziców,dwie godziny zeszło mi na wyszykowanie się[emoji15] Nie sądziłam,że taka wolna się stałam. Dochodzę do wniosku,że L4 mi nie służy,bo się leniwa stałam[emoji13]
Madzien ja na Twoi miejscu pomyślałabym o tym szpitalu,przede wszystkim będziesz spokojniejsza.
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt[emoji8]
Ja swoją mam już w środę [emoji2] ,może coś się już dowiem.

oar8ugpjafqeooh5.png
Hehe spowolnienie to i ja mam. Zanim się podniose z łóżka rano to trochę minę, zanim się rozchodze... ciężko mi zdążyć na 8 do pracy ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Tosz Cir boli..co tu wysmiewac...od tego jest!

Niby tak ale boję się. Przyjdzie ciężarna uskarżająca się na takie bóle które w zasadzie są normalne. Z drugiej strony chciałbym żeby ktoś to sprawdził bo to moja trzecia ciąża i pierwszy raz takie coś. Jak sprawdzi i powie że wszystko jest w porządku to ok ale jak mnie kolejny oleje to szkoda moich nerwów.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Niby tak ale boję się. Przyjdzie ciężarna uskarżająca się na takie bóle które w zasadzie są normalne. Z drugiej strony chciałbym żeby ktoś to sprawdził bo to moja trzecia ciąża i pierwszy raz takie coś. Jak sprawdzi i powie że wszystko jest w porządku to ok ale jak mnie kolejny oleje to szkoda moich nerwów.

A niech sobie marudza i gderaja..po to sie placi skladki by sie moc badac..idz bo rozejscie spojenia bywa czesto

Właśnie co do lekarzy wiecie, ze NFZ wprowadził, ze kobiet w ciąży nie obowiązują kolejki do lekarza? chodzi o to, ze nawet jak "nie ma numerkow juz" to muszą przyjąć tego dnia i koniec

Właśnie co do lekarzy wiecie, ze NFZ wprowadził, ze kobiet w ciąży nie obowiązują kolejki do lekarza? chodzi o to, ze nawet jak "nie ma numerkow juz" to muszą przyjąć tego dnia i koniec
Ciekawe jak to jest z wykonaniem.
Ja idę w poniedziałek na 14.00 w ramach pakietu luxmed. Na nfz przed porodem bym się nie dostała [emoji23]

reklama
Do góry