reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Madzia lepiej może jedź do szpitala.... ale nie przemęczasz się, leżysz cały czas i bierzesz magnez? Mnie boli brzuch od kilku dni i powiedziałam o tym wczoraj mojemu ginowi a on mi na to:
"Taaaaaaa... cały czas latasz, nie oszczędzasz się, to tak potem jest!!! Widziałem Cię wczoraj na parkingu przed galerią jak pędziłaś do paczkomatu. Ty w ciązy jesteś, masz zwolnić tempo"... nooo i się wydało, dlaczego ostatnio mnie boli :-)

Majka no pewnie, że powinnaś iść. Jak jeszcze doszedł ból bioder i drętwienie to nie ma co zwlekać. Ja jestem pod opieką ortopedy przez cały okres ciąży ze względu na kręgosłup. Chyba bym umarła, gdyby nie rehabilitacja.

A mi się zrobiła cera sucha masakrycznie. Smaruję olejkami, chodzę do kosmetyczki na zabiegi nawilżające i g..o daje:( Do tego na brodzie wyskakują pryszcze... zdecydowanie zbrzydłam w tej ciąży :p
Ok zapisze się, mam nadzieję że mnie nie wysmieje.

reklama
Cześć Dziewczynki[emoji4]
Jadę właśnie do rodziców,dwie godziny zeszło mi na wyszykowanie się[emoji15] Nie sądziłam,że taka wolna się stałam. Dochodzę do wniosku,że L4 mi nie służy,bo się leniwa stałam[emoji13]
Madzien ja na Twoi miejscu pomyślałabym o tym szpitalu,przede wszystkim będziesz spokojniejsza.
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt[emoji8]
Ja swoją mam już w środę [emoji2] ,może coś się już dowiem.

oar8ugpjafqeooh5.png

Cześć Dziewczynki[emoji4]
Jadę właśnie do rodziców,dwie godziny zeszło mi na wyszykowanie się[emoji15] Nie sądziłam,że taka wolna się stałam. Dochodzę do wniosku,że L4 mi nie służy,bo się leniwa stałam[emoji13]
Madzien ja na Twoi miejscu pomyślałabym o tym szpitalu,przede wszystkim będziesz spokojniejsza.
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt[emoji8]
Ja swoją mam już w środę [emoji2] ,może coś się już dowiem.

oar8ugpjafqeooh5.png
Hehe spowolnienie to i ja mam. Zanim się podniose z łóżka rano to trochę minę, zanim się rozchodze... ciężko mi zdążyć na 8 do pracy ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Tosz Cir boli..co tu wysmiewac...od tego jest!

Niby tak ale boję się. Przyjdzie ciężarna uskarżająca się na takie bóle które w zasadzie są normalne. Z drugiej strony chciałbym żeby ktoś to sprawdził bo to moja trzecia ciąża i pierwszy raz takie coś. Jak sprawdzi i powie że wszystko jest w porządku to ok ale jak mnie kolejny oleje to szkoda moich nerwów.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Niby tak ale boję się. Przyjdzie ciężarna uskarżająca się na takie bóle które w zasadzie są normalne. Z drugiej strony chciałbym żeby ktoś to sprawdził bo to moja trzecia ciąża i pierwszy raz takie coś. Jak sprawdzi i powie że wszystko jest w porządku to ok ale jak mnie kolejny oleje to szkoda moich nerwów.

A niech sobie marudza i gderaja..po to sie placi skladki by sie moc badac..idz bo rozejscie spojenia bywa czesto

Właśnie co do lekarzy wiecie, ze NFZ wprowadził, ze kobiet w ciąży nie obowiązują kolejki do lekarza? chodzi o to, ze nawet jak "nie ma numerkow juz" to muszą przyjąć tego dnia i koniec

Właśnie co do lekarzy wiecie, ze NFZ wprowadził, ze kobiet w ciąży nie obowiązują kolejki do lekarza? chodzi o to, ze nawet jak "nie ma numerkow juz" to muszą przyjąć tego dnia i koniec
Ciekawe jak to jest z wykonaniem.
Ja idę w poniedziałek na 14.00 w ramach pakietu luxmed. Na nfz przed porodem bym się nie dostała [emoji23]

reklama
Do góry