yoohoosek
Fanka BB :)
A macie jakieś sprawdzone firmy tych biustonoszy do karmienia? Ja przy synku miałam z H&M i były beznadziejne, szybko przerzuciłan się na normalne i naciagalam.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez polecam firmę Alles, duży wybór rozmiarów (ja nosiłam 65J) i naprawdę ładne.
H&M to jakaś porażka, kupiłam dwa staniki i niedość ze wszędzie uwierały to miały wszyte takie dziwne usztywnienia pod pachami i aż mnie otarły!!!
Wlasnie sobie przypomnialam ze na ostatnim usg lekarz stwierdzil ułozenie miednicowe dziecka i to moze z tego powodu mam tam ucisk na pecherz.Kurcze troche poczytalam o tym ulozeniu i sie zmartwilam bo podobno tylko 5% dzieci tak sie uklada a przyczyny nie sa znane..Moze sie to wiazac nawet z wadami.Troche mnie to martwi ale mam nadzieje ze dziecko sie jednak obroci do pozycji glowkowej.Czy ktoras z was tak ma lub miala?
Ułożenie ma znaczenie dopiero po 30tc teraz to dzieciaczek sobie pływa swobodnie.
Jak ja bym chciała mieć B , albo chociaż C .. A nie takie duże [emoji37][emoji23]
O ja też.... Jeszcze jestem szczupła i kupno np sukienki to koszmar, bo dół powinien byc 34-36 a góra 38-40 wiec o dopasowanej mogę pomarzyć. Tylko rozszerzane dołem. A ze mam 175cm wzrostu to zazwyczaj wszystkie krótkie.
Ale tak to jest, jak ktoś ma proste włosy chce kręcone, ten z kręconymi prostuje, blondynka marzy o rudych włosach, ruda sie farbuje. Nigdy nie dogodzisz [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom