reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tak mówicie o tej wadze... Nie zawsze da sie to kontrolować... Ja musze jesc co 2 godziny bo mnie mdli jak nie zjem i to jest bialy chleb przeważnie... Wczoraj np o 24 zjadlam 4 kromki chleba bo bylam taka glodna! No ale co mam zrobic? Trudno znowu przytyje ponad 20kg i bede pozniej cwiczyla jak szalona [emoji14] jak narazie lekarz nic nie mowi ze tak tyje... A az się boje wejsc na wagę bo ostatnio było juz 8+

oar8s65gmlqg37sx.png
Ja tak samo nadal jem co 2 godziny, no i tyje.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie 21 tydzień :)

Sprawdzałam na tym kalkulatorze wagi i faktycznie jestem za dużo na plusie. Poprawie się za dużo białego pieczywa i płatek kukurydzianych :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miałaś tendencje do tycia i naprawdę sobie pozwalasz czy może poprostu zatrzymuje ci sie woda ? Kurcze wstawiamy wszystkie zdjęcia i nie widzę żebyś naprawdę dużo przytyła ;) poprostu rośniemy;) Jedz to co podpowiada ci rozum.
Jestem troche przewrażliwiona na punkcie diet w ciąży, bo mam w rodzinie przypadek gdzie dorosła kobieta świadomie zaszła w ciążę i trzymała się takiej diety żeby przypadkiem nie przytyć ( 800kcal...) że straciła ciąże... nie ma co sobie odmawiać zdrowych posiłków;)

w57vyx8dubspq12k.png

Siedzę w domu wydaje mi się ze nie jem dużo, ale chyba nie odpowiednie rzeczy bo wcinam puste kalorie. No i mało się ruszam.
A z miłych rzeczy to mamy filmik z badania ale jakoś tak średnio na nim widać jak lekarz podczas badania opowiada to więcej widzę . Tak czy inaczej będzie pamiątka dla naszej księżniczki jak już będzie rozumiała co i jak :)

Mówicie o tej wadze ja jeszcze nic nie przytyłam ale czekam na rozwój sytuacji :-) Dzisiaj miałam ochotę na ciasto czekoladowe gdyby nie mąż zjadłabym pół blachy ale odebrał mi talerz :-(

0d1y3e3kgrmge34s.png

Mówicie o tej wadze ja jeszcze nic nie przytyłam ale czekam na rozwój sytuacji :-) Dzisiaj miałam ochotę na ciasto czekoladowe gdyby nie mąż zjadłabym pół blachy ale odebrał mi talerz :-(

0d1y3e3kgrmge34s.png
Ja mojemu mówię że go myszy zjedzą. Jego rodzina jest przesądna a w kościele w pierwszej ławce siedzą. Moja siostra też się boi że klątwę żuce [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie bezsenność pojechałam o3 po męża bo miał spotkanie klasowe po latach wróciłam i nie umiałam spać, ostatnio tak mam coraz częściej, za to w dzień mogę spać i spać .
U nas śnieg topnieje bo plusowe temperatury przyszły .

reklama
Do góry