reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja w każdej ciąży 25 kg do przodu pierdziele zbierałam z wejścia do gabinetu, mam ostrą gin tym razem 1 kg narazie obym przybrała z 10 kg góra [emoji58] bo moja startowa to 64 przy wzroście 153

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
no to chyba nie taka zła ta startowa ? ja tyle ważyłam przed a mam 167 i byłam szczupła. Może nie jak Ania Rubik ale 36 nosiłam ;)
dostałam ostatnio na wizycie zjebke bo w 18tyg cały czas byłam 3 kg na minusie. A jak dzisiaj rano na wadze stanęłam to się przeżegnałam... 62.2 w ubraniach. Przytyłam prawie 2 kg w 2 tygodnie? Od dzisiaj koniec pączków i słodkich bułek w szkole, czekolady tabliczkami też. Rano robie sobie kanapki, jem normalne śniadanie- nie batona po drodze. Ot takie mam postanowienie

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Każda będzie tyla i chudla inaczej. ja po pierwszym porodzie ze szpitala wróciłam w spodniach sprzed ciazy ale później siedząc z Matim w domu tak sobie pofolgowalam, ze wygladalam obrzydliwie, Chodakowska i Jej skalpele mnie ogarnely ;) aż chyba zaraz poszukam zdjęć żeby Wam pokazać.

Nie dajmy się zwariować. :)
Choć wiem, ze ja ze słodyczami to przeginam pałę :)

Zgage mam straszna! bleeee ; (

No właśnie mnie tez słodycze gubią:(

Najważniejsze to znać swoje ciało. Każda z nas ma jakies doświadczenia z chudnięciem i tyciem( nie koniecznie ciążowym) i wiemy na co możemy sobie pozwalać a na co nie. I tego powinnismy się trzymać.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Każda będzie tyla i chudla inaczej. ja po pierwszym porodzie ze szpitala wróciłam w spodniach sprzed ciazy ale później siedząc z Matim w domu tak sobie pofolgowalam, ze wygladalam obrzydliwie, Chodakowska i Jej skalpele mnie ogarnely ;) aż chyba zaraz poszukam zdjęć żeby Wam pokazać.

Nie dajmy się zwariować. :)
Choć wiem, ze ja ze słodyczami to przeginam pałę :)

Zgage mam straszna! bleeee ; (
Ja też to znam i ćwicząc czułam się mega szczęśliwa [emoji39] ale ciężko się do tego zebrać

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie mnie tez słodycze gubią:(

Najważniejsze to znać swoje ciało. Każda z nas ma jakies doświadczenia z chudnięciem i tyciem( nie koniecznie ciążowym) i wiemy na co możemy sobie pozwalać a na co nie. I tego powinnismy się trzymać.

oar8pg4n1kii9v0d.png
Mnie na szczęście do słodyczy nie ciągnie w ciąży, na razie przytyłam kilogram, ale tych sprzed ciąży jest sporo nadprogramowych więc i tak będę miała co zrzucać po ciąży[emoji2]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Racje macie ! A poki co pierdziele to wszystko maz mnie rozpieszcza i przywiezie pączki i ciasto pijana wisnia [emoji38] a na kolacje robie zapoekanke a'la musaka - w koncu wyprobuje multicookera ;)
Posprzatalam ide sie wykapac a jutro leze i nic nie robie i oby zaden znajomy nie zatesknil i nie chcial sie spotkać;)
Jestescie taka fajna odskocznia w ciagu dnia i po calym dniu pracy :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Gratuluje udanych wizyt!!!

Jesli chodzi o wage to na razie mam 1,5 kg na plusie. Slodyczy nie jem - nie mogę i na szczęście nie mam na nie ochoty.
Dziś zrobiłam sobie dzień wolny od pracy zawodowej- wreszcie wyspalam się, zrelaksowałam i odpoczęłam w ramionach męża, bo też miał wolne :)
Milego wieczoru :*

reklama
Justyna i jak tam twój brzuch po pierwszym dniu stosowania magnezu i luteiny? Ja twardnienia nie miałam ale za to w nocy obudził mnie taki dosyć mocny ból podbrzusza razem z pachwinami i nie wiem czy to rozciąganie się macicy czy co

w4sqskjogmwq158s.png

Do góry