reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wlasnie u nas tez na plusie temp. Obawiam sie ze zanim dokoncze obiad i nakarmie gada to nie bedzie z czego bawlawna ulepic...

Zaczelam robic ciasto z jablkami bo dziecie sobie zazyczylo i okazalo sie ze nie ma proszku so pieczenie....ma ktoras pozyczyć?

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
U mnie bezsenność pojechałam o3 po męża bo miał spotkanie klasowe po latach wróciłam i nie umiałam spać, ostatnio tak mam coraz częściej, za to w dzień mogę spać i spać .
U nas śnieg topnieje bo plusowe temperatury przyszły .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śpij póki możesz, nawet na zapas i sobie nie żałuj ;)
Naszą pierwszą (w pełni) przespaną noc mieliśmy dopiero po 10 miesiącach od przyjścia Małej na Świat. Później do 2. roku życia wstawała 5-6. Teraz jak śpi do 7:30 uważam to za szaleństwo i uważam się za szczesliwego, wyspanego człowieka [emoji3]

Wlasnie u nas tez na plusie temp. Obawiam sie ze zanim dokoncze obiad i nakarmie gada to nie bedzie z czego bawlawna ulepic...

Zaczelam robic ciasto z jablkami bo dziecie sobie zazyczylo i okazalo sie ze nie ma proszku so pieczenie....ma ktoras pozyczyć?

c55f3e3kq403a9og.png

Zapraszam, proszku do pieczenia u mnie nie brakuje. Ale nie wiem czy Ci do Gdyni po drodze ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Śpij póki możesz, nawet na zapas i sobie nie żałuj ;)
Naszą pierwszą (w pełni) przespaną noc mieliśmy dopiero po 10 miesiącach od przyjścia Małej na Świat. Później do 2. roku życia wstawała 5-6. Teraz jak śpi do 7:30 uważam to za szaleństwo i uważam się za szczesliwego, wyspanego człowieka [emoji3]

Zapraszam, proszku do pieczenia u mnie nie brakuje. Ale nie wiem czy Ci do Gdyni po drodze ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
O kurcze troche daleko ze swietokrzyskiego...

c55f3e3kq403a9og.png

Dla mnie nie jest straszne poranne wstawanie przy dziecku. Bardziej przeraza mnie w druga strone ze nie bedzie chcialo spac i siedzenie po nocy... ja taka bylam [emoji38] mieszkalismy jeszcze u dziadkow jak mialam roczek i dziadek opowiadal mi ze godzina 4 rano On sie szykuje do pracy wchodzi do nas do pokoju bo slyszy nas i pyta sie mamy ,,o wy juz nie spicie ?" A moja mam ,,my jeszcze nie spimy..." [emoji48]

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzien dobry Mamusie :)

Gratuluję udanych wizyt i samych pozytywnych wiadomości oraz poznania płci dzidziusiow :) bardzo miło się czyta takie wiadomości.

Ja od wczoraj w biegu. Dzisiaj pewnie dopiero wieczorem znowu zajrzę, więc życzę miłego sobotniego popołudnia :)

reklama
Ja leżę w łóżku mój mały też uśpiony [emoji3] gdzie kupić opaski dla niemowląt? Marzy mi się taka...Macie stracha że wam się płeć zmieni??? Czy tylko ja schizuje...USG za miesiąc [emoji53] może by tak prywatnie się zapisać i nikomu nic nie mówić czy się napromieniuje za bardzo...???? W domu by mnie zjedli jakby wiedzieli

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry