reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Suelen wow jaka obsluga. Rewelacja, fajnie ze zostałas poważnie potraktowana. Kurcze zabrzmi to glupio ale zazdroszczę Ci tego antybiotyku... mi lekarz dzisiaj powiedzial, że nie trzeba a jak dzwoniłam do gina to stwierdził że raczej trzeba ale jutro nie przyjmuje i Ju sama nie wiem dokąd się udac. Po paracetamolu mam 39 i ledwo funkcjonuje... a o gardle nawet nie wspominam, nie pamiętam żeby kiedyś tak bolalo.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak masz angine np to bez antybiotyku moga byc po niej powiklania! Gorsza dla dziecka wysoka temp niz np duomox

Mi mowili ze powyzej 38.5 moze sie lozysko odkleic

reklama
Co do dużego brzucha ...mi nikt nie mówi, ale ponieważ piszecie , ze to głownie babki to ja bym powiedziała: "Cudowna ta ciąża, przynajmniej juz nie muszę brzucha wciągać " [emoji12]

Karina... marsz do lekarza.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Ostatnia edycja:
Zwracał ktoś z was coś z h&m? Przyszły mi spodnie ciążowe i teoretycznie rozmiar dobry ale jakoś kiepsko się w nich czuje. Szkoda ze do sklepu nie można oddac tylko trzeba wysyłać kuriera.

Sulen ! Rewelacyjne lekarz . Wizyta 1'5 godziny to samo.mowi za siebie!

Karina idz koniecznie do lekarze.chociażby tego samego i powiedz ze konsultowalas z ginekologiem i że musi coś ci.przepisac.

5djylbetecfse5n6.png

Strasznie wczoraj meczylam sie ze zgaga . Mleka ani migdałów nie mialam ,nie wiedzialam że siemie lniane pomaga . Ostatni raz zgage mialam z córką w ciąży jak bylam...6 lat temu :/

5djylbetecfse5n6.png

Ja ostatnio wylicytowalam spodnie ciążowe z h,&m za 40zł i wczoraj przyszy. Troszke balam sie co.przyjdzie ,ale spodnie przyszly w idealnym stanie jak nowe .mogły byc ciut mniesze ,ale za te pieniadze to jestem bardzo zadowolona mój mąż sie smieje ze ,,dorosne,, do rozmaru jeszcze :/ co nie jest wykluczone bo od początku ciazy jest 4+ :/

5djylbetecfse5n6.png

Dziewczyny która to pisała że ucho może "boleć" od zatok??
Jak mam wrażenie zapchanego nosa i spływa mi gęsta przezroczysta wydzielina na gardło to może to znaczyć o zatokach??

reklama
Witam Was dziewczyny i tym po wizytach gratuluje dobrych wieści [emoji3]

Ja już czuje się lepiej, pani doktor powiedziała że angina przeszła w zapalenie oskrzeli i zmieniła mi antybiotyk po którym odżyłam [emoji3] Duomox (brałam 7 dni) zmieniła na Zamur (po 2 już miałam przypływ energii i wczoraj trochę poszalała - ogarnęłam dom, ugotowałam obiad)

Dla dzisiejszych wizytujących - powodzenia i trzymam kciuki za dobre wieści [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry