reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Suelen super, że trafiła Ci się taka doktorka. Samo to że wizyta trwała 1,5 godz świadczy o jej podejściu do pacjenta. I najważniejsze że z dzidziusiami wszystko okej :)

Karina ja bym poszła jeszcze raz do tego co byłaś lekarza i zażądała nawet antybiotyku. A jak nie będzie chciał dac to niech napisze w karcie, że odmawia recepty ciekawe czy wtedy sobie tak zlekcowazy sprawę. Całe szczęście, że masz pomoc przy dziecku. Bo wiem co to znaczy choroba i małe dziecko w domu :)

Co do spinania brzucha to i mi się wydaje, że tak mi twardnieje w ciągu dnia kilka razy jak chodzę. A biorę aspargin (magnez i potas) 3x1. Ale chyba póki niebolesne to nie panikuje. Wizyta połówkowa 25.01 to zapytam.

Matko dziewczyny poplacze się zaraz z bezsilności. Choroba postepuje, chce mi się wymiotowac wiec naprawdę stawiam na angine. Do tego mały niespokojnie spi a męża nie ma. Dobrze, że rodzice na dole śpią to w razie czego zrobię alarm w nocy. Mam możliwość załatwienia tego antybiotyku "po znajomości "ale nie chciałam brać tak na własną rękę. Nie ma nic gorszego niż choroba w ciąży.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Karina Ty organizuje coś przedwszystkim przeciwgoraczkowy!!! W ciąży goraczka jest nie bezpieczna. Co za idiotka powiedział że do 39 jest ok. Ja przy 39,5 chodziłam po ścianach z mroczkami. Ja gorączki co.prawda nie miałam ale.tez byłam taka mądra i cierpię do dziś.

Dziewczyny co na zgage?' Dzis pół dnia mnie meczy :(

5djylbetecfse5n6.png
Migdaly :) ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Tylko mnie upewnilyscie, że on nie miał racji. Mowi, że do 39 gorączka jest dobra a ja leze i nie mam siły wstac, nie mówiąc o opiece nad 1.5 rocznym synkiem. Dobrze, że jestem u rodzicow. Kurcze juz sama nie wiem gdzie isc, jestem w małej miejscowości i dobrego lekarza nie ma. może się przejadl na pogotowie jutro

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet stan podgoraczkowy jest zly !
Idz do innego.lekarza, taka goraczka może Ci zaszkodzic bardziej niz dobrany antybiotyka

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry