reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nareszcie! Mamusia wybrała się na basen [emoji2] tylko kostium trochę ciasny... [emoji38]
Zobacz załącznik 791268

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Pięknie :) ja juz kupilm rozmiar wiekszy ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Tynka, wiem o czym mówisz bo mi też szwagierka z teściową powiedzzialy, że mam wielki brzuch i mnie to urazilo. Oni mają świra na punkcie wagi a ja w ostatniej ciąży przytyłam 30kg( przed nadmierną opuchliznę w 6 tygodni przytyłam ok20kg) i cały czas to komentują, męczy mnie to.

Saulen dołączam do grona! Ja od 3 dni goraczkuje, straciłam głos przez ból gardła i jest ogólna MASAKRA. Te domowe sposoby to dobre na początkowe przeziębienie ale teraz to kij w oko.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj poszłam w odwiedziny do znajomych i się nasłuchałam jaki to ja mam duży brzuch przy takim wieku ciąży ... troszkę mi się zrobiło przykro jutro zapytam lekarza czy jestem w normie . Mój mąż mnie próbować bronić i obrócić te uwagi w żart ale tak czy inaczej słowa zostały wypowiedziane

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olej :) moja kolezanka tydzien temu mnie zobaczyla pierwszy raz od 3 tygodni i pierwsze co ,,o matko jaki masz duzy brzuch!" Na co ja mowie, ze to 4 miesiac a ja szczupla jestem wiec i brzuch jest widoczny ale ona na pewno nie bedzie miala az tak widocznego ;) chyba zrozumiala aluzje ;) a co ! Jest jaki jest, jest moj i jest idealny ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja dzisiaj poszłam w odwiedziny do znajomych i się nasłuchałam jaki to ja mam duży brzuch przy takim wieku ciąży ... troszkę mi się zrobiło przykro jutro zapytam lekarza czy jestem w normie . Mój mąż mnie próbować bronić i obrócić te uwagi w żart ale tak czy inaczej słowa zostały wypowiedziane

Nie przejmuj się u mnie to samo. Mama i część "koleżanek" cały czas rzucają teksty w stylu ale masz wielki brzuch ( nie pozytywnie), weź go schowaj, ale już jesteś wielka.... a z drugiej strony jest mój M. który jest zakochany w powiększajacym się brzuszku i z każdym dniem cieszy się coraz bardziej. Od niego słyszę, że wyglądam ślicznie a ciąża mi służy i tego się trzymam! i tobie radzę to samo ;)cieszymy się z bobasków nie smucimy ^^

w57vyx8dubspq12k.png

Ludzie są niesamowici[emoji16][emoji4] mi mówią tylko, ze Pola rośnie:) ja mowię, że widzę :)

Za to nie lubię jak ktoś się dopytuje : co u maluszka? Albo jak się czujesz? Może dlatego, że dziennie słyszę te pytania co najmniej kilka razy.

w57vxzkr0voyai9q.png

Właśnie sobie uświadomiłam ze nie wysłali mi dzisiaj przypomnienia o jutrzejszych badaniach prenatalnych a ostatnio wysyłali SMS mam nadzieje ze wszystko jest OK i badania się jutro odbędą [emoji51]

reklama
Do góry