reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A nie mówiłam ;)
Gratuluję.

oar8pg4n1kii9v0d.png
Miałaś rację:) Ze mnie taki niedowiarek...:)

reklama
Suelen zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymaj sie Kochana.

Dziewczynu gratuluje udanych wizyt...super sie czyta takie wiadomosci :)

Saulen masz to samo co ja i to lewa strona. Ja z tego syfu dopiero wychodzę. Byłam u Internista dostałam antybiotyk za słaby trafiłam z bólem ucha do laryngologa postraszyl i dał mocniejszy antybiotyk. Coś przeszło ale nie do końca ból ucha pozostał, poleciałam jeszcze raz i narobil mi wody w glowie, zrobiłam wyniki crp i ob oraz morfologie, poleciałam do Internista, ten skierował do laryngologa, ta zrobiła że mnie histeryczka że przy takim przeziębieniu to norma i może się utrzymywać długo. Przeplukala zatoki i chyba lepiej. Wcześniej nastraszyl mnie węzłem że powiększony ale to napewno od stanu zapalnego. Yhy. Dziś byłam na USG u radiologia i wszystko idealnie, choć mówi że jakby miał się czepiać to mam minimalnie powiększonego wszelką który widzi ze maleje i za chwilkę będzie w normie. Mówił że broń boże nie wysuszac gardła, spać w 18 stopniach, jak masz nos zatkany zakrapiac na noc by oddychać przez nos. Mówi że po anginie i dużych Stanach zapalnych ból ucha to normalne ale często jest tak ze to ucho nie boli tylko promieniuje z migdałków, gardła i nawet od powiększonego w ego węzła może Cię boleć (wersja drogiego laryngologa) mnir napewno węzeł przy dotyku bolał. Ja leczylam się domowymi sposobami do momentu aż o mało z zieloną flegma płuc nie wyplulam a gardło bolało tak że śliny przełknąć nie mogłam. Później przez promieniujacy ból gadać nawet nie mogłam, kichac, kaszlec tak bolało mnie ucho. Posmaruj stronę od Węzła amolem i owijac się szalikiem.

Gratuluję wizyt.

Ja wizytuje jutro i mam.stresa bo to pierwsza wizyta po antybiotyku

reklama
Do góry