Daktyl2016
Fanka BB :)
An :-*
Biedronka pewnie jutro ustali a Ty masz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tą witaminą C proponuje ostrożnie, nie zaleca sie w ciąży dodatkowej suplementacji, chyba że mowa tu o naturalnie dostarczanej w owocach i warzywach. Wiem, bo sama ostatnio będąc przeziebiona dostałam po głowie, że o tym wspomniałam, bo "przecież powinnam wiedzieć, że w ciąży to nie wolno doprowadzić do jej przedawkowania". Prawdę mówiąc to nie wiedziałam...Suelen pisałam wcześniej i dalej podtrzymuję - taki ból może być objawem chorych zatok - płucz sobie je dodatkowo - nie zaszkodzisz sobie, a warto. Ciepłe okłady na czoło, rozgrzać zatoki właśnie. Do tego płukanie gardła, mozesz się nacierać amolem, witaminaC, miód, i odpoczynek.
Bellax paracetamol nie ma działania przeciwzapalnego - takie ma np. ibuprofen
Jeszcze nie ,ale mam wizytę 25.01, więc pewnie dostanę skierowanie na nie . Jak byłam ostatnio, to mówił,że jeszcze za wcześnie . Daktyl a w którym tygodniu jesteś, bo suwaczka nie masz ?An :-*
Ja mam 22.02 wiec chyba ja bede ostatniaA czy ktoras ma polowkowe kolo 10.02 ? Czy bede ostatnia ?
Jeśli Saulen ma wirusa to pewnie domowe sposoby pomogą, jeśli bakterie to niestety.... Ale trzymam kciuka za wirusa.
Ayren jak te ciepłe okłady na zatoki robić??? Z czego.
Które to z Pan tu obecnych suplementuje sobie witaminę C, przyznać się proszę ;-)