Spokojnie ja w pierwszym trymestrze mialam robione ze znieczuleniem to i Ty dostanieszJesli chodzio zeby jestem panikara. Biegam jak w zegarku na kontrole, kamien regulsrnie zdejmuje, aparat ortodontyczny przeszlam. Tylko zawsze kazdy zabek robilam ze znieczuleniem. I juz panikuje [emoji6]
Mnie dzis to juz chyba wszystko boli, ale cos musi byc bo mojego meza bardzo bolala glowa w nocy.
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Ostatnio czytałam w jednym artykule że właśnie skurcze przepowiadajace mogą wystąpić nawet w 16 tyg ciazy . [emoji4]Suelen nie chce Ci truc ale mogłabyś podpytać lekarza czy na tym etapie ciąży to możliwe takie stawianie się macicy? Bo ja wizytuje dopiero w poniedziałek?
Natalia91
Fanka BB :)
Uff to trochę mnie uspokoilas że nie tylko ja tak mam, to trzymam kciuki za udaną wizytę i poznanie płci i czekam na info [emoji4][emoji5]
Natalia91
Fanka BB :)
Narazie zdarzyło się to raz i jeżeli to normalne tak jak piszesz to będę spokojnieksza [emoji4]Ostatnio czytałam w jednym artykule że właśnie skurcze przepowiadajace mogą wystąpić nawet w 16 tyg ciazy . [emoji4]
U
użytkownik 167877
Gość
Ja mam prenatalne 31 , każdy dzień czekania to jakaś masakra [emoji23][emoji23][emoji23]Gratuluje tak dobrych widaomosci i trzymam kciuki za nastepne wizyty :* ja juz sie nie moge doczekac 30...
U
użytkownik 16
Gość
Ja będę spokojniejsza jak mi lekarz powie ze nie ma się co martwić. Boje się natomiast ze to może być objaw skracania się szyjki! Moja znajoma od 6 miesiąca musiała bezwzględnie leżeć bo miała bardzo krótka szyjkę.Narazie zdarzyło się to raz i jeżeli to normalne tak jak piszesz to będę spokojnieksza [emoji4]
Mnie nie bola na szczescie ale ja nie zdazylam wyleczyc do konca zebow... bede je robila w lutym. Mam nadzieje ze Pani doktor ma znieczulenie dla ciężarnych
Ojjj a eybierasz sie do dentysty ?
Ja byłam w zeszłym tyg u kolegi- dentysty i normalnie dostalam znieczulenie, wiec nie ma z tym problemu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
reklama
Dziewczyny, ten problem ze spaniem to może przez pełnie