reklama
Biedronka84
Fanka BB :)
Dzień Dobry[emoji4] Ja od piątej nie śpię[emoji20] M do pracy wstawał i mnie wybudził a w nocy usnąć nie mogłam.Ja idę śniadanko jeść,bo głodna jestem jak wilk.A dziś robię kalafiorową[emoji2]
Oczywiscie, o 12 bede dreczyc mojego dentyste, ze jesli mnie nie przyjmie poloze sie na znak protestuMnie nie bola na szczescie ale ja nie zdazylam wyleczyc do konca zebow... bede je robila w lutym. Mam nadzieje ze Pani doktor ma znieczulenie dla ciężarnych
Ojjj a eybierasz sie do dentysty ?
Mam nadzieje, ze daje znieczulenie ciezarnym, to juz II trymestr.
Tylko dziwnie mnie boli nie zab, a kosc nad zebem, a pod okiem, ucho i pod zuchwa. No, ale moze cos promieniuje.
Zając Czerwcowy
Zając Czerwcowy
A ja oczywiscie nie spalam od 3 do 5. Zasnelam i obudziłam sie z bolem glowy
Boli i Was ?
U mnie tez bialo ehh samochod do odśnieżania...
Boli i Was ?
U mnie tez bialo ehh samochod do odśnieżania...
Na śniadanko nigdy nie jest za wcześnie!
Mnie też zaczęły raz na jakiś czas zęby ćmić ale nawet nie wiem dokładnie który. Zapisałam się do dentysty 23.02 [emoji33]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też zaczęły raz na jakiś czas zęby ćmić ale nawet nie wiem dokładnie który. Zapisałam się do dentysty 23.02 [emoji33]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli chodzio zeby jestem panikara. Biegam jak w zegarku na kontrole, kamien regulsrnie zdejmuje, aparat ortodontyczny przeszlam. Tylko zawsze kazdy zabek robilam ze znieczuleniem. I juz panikuje [emoji6]
Mnie dzis to juz chyba wszystko boli, ale cos musi byc bo mojego meza bardzo bolala glowa w nocy.
Mnie dzis to juz chyba wszystko boli, ale cos musi byc bo mojego meza bardzo bolala glowa w nocy.
Bellax123!
ja w pon byłam u dentysty i już mam wszystkie zdrowe jak przed ciąża [emoji1]. 4 miesiące przed byłam na kontroli i było super, a w 3 miesiącu już 3 do zrobienia... ale dostawałam znieczulenie bez adrenaliny i było ok
mlodamama21
Ja! Szyjka mi sie skracala[emoji52][emoji21]Bedzie dobrze poczekajmy na ekspertyzy, rzeczoznawce i odpowiedz z TU.
Daktyl ja az tak nie mam do czynienia ze szkodami itp. Ja obsluguje ksiegowo agentow, ich rozliczenia, prowizje, polisy itp.
Zmieniajac temat... dziwnie cos z moim brzuchem. Lapie mnie ostry bol jak na okres i puszcza, przerwa i znow i tak juz z pare razy. Wzielam no spe i licze, ze przejdzie. Miala ktoras cos podobnego?
reklama
Anulka.
No dobra [emoji4] już jestem
Miałam bardzo dokładne połówkowe, Pani doktor zbadała wszystko[emoji4] no i tak jak już pisałam Junior okazał się być dziewczynką [emoji1] Emkaa pytasz w którym tyg stwierdzono chłopca- W żadnym [emoji28] po prostu przy posiadaniu dwóch córeczek powstała chęć posiadania synka [emoji6] Ale będzie dziewczynka i super [emoji28] trzeba się tylko trochę przestawić [emoji8] Podpaski to nam będą z Makro na paletach przywozić [emoji28]
A teraz tak na poważnie Pani doktor dopatrzyła się czegoś nas sercem i problemu z nerkami [emoji20] mam to sprawdzić u jakiegoś kardiologa i kontrolować nerki Małej. Kazała nie panikować bo może to tylko chwilowe i samo się unormuje Jestem więc dobrej myśli. Tyle o mnie. Dziękuję za wszystkie kciuki i gratki [emoji7]
Arya, Motylek, Judzia również gratuluję udanych wizyt [emoji179]
Miałam bardzo dokładne połówkowe, Pani doktor zbadała wszystko[emoji4] no i tak jak już pisałam Junior okazał się być dziewczynką [emoji1] Emkaa pytasz w którym tyg stwierdzono chłopca- W żadnym [emoji28] po prostu przy posiadaniu dwóch córeczek powstała chęć posiadania synka [emoji6] Ale będzie dziewczynka i super [emoji28] trzeba się tylko trochę przestawić [emoji8] Podpaski to nam będą z Makro na paletach przywozić [emoji28]
A teraz tak na poważnie Pani doktor dopatrzyła się czegoś nas sercem i problemu z nerkami [emoji20] mam to sprawdzić u jakiegoś kardiologa i kontrolować nerki Małej. Kazała nie panikować bo może to tylko chwilowe i samo się unormuje Jestem więc dobrej myśli. Tyle o mnie. Dziękuję za wszystkie kciuki i gratki [emoji7]
Arya, Motylek, Judzia również gratuluję udanych wizyt [emoji179]