reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie śpię od 4 i jestem już głodna... 6 rano to za wcześnie na śniadanko? Czytam w necie super przepisy, ale przecież nie będę teraz gotować [emoji38]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Dzień Dobry[emoji4] Ja od piątej nie śpię[emoji20] M do pracy wstawał i mnie wybudził a w nocy usnąć nie mogłam.Ja idę śniadanko jeść,bo głodna jestem jak wilk.A dziś robię kalafiorową[emoji2]

oar8ugpjafqeooh5.png

Mnie nie bola na szczescie ale ja nie zdazylam wyleczyc do konca zebow... :( bede je robila w lutym. Mam nadzieje ze Pani doktor ma znieczulenie dla ciężarnych ;)
Ojjj a eybierasz sie do dentysty ?
p19u9jcg81ehxczt.png
Oczywiscie, o 12 bede dreczyc mojego dentyste, ze jesli mnie nie przyjmie poloze sie na znak protestu :)
Mam nadzieje, ze daje znieczulenie ciezarnym, to juz II trymestr.

Tylko dziwnie mnie boli nie zab, a kosc nad zebem, a pod okiem, ucho i pod zuchwa. No, ale moze cos promieniuje.

Na śniadanko nigdy nie jest za wcześnie! :D
Mnie też zaczęły raz na jakiś czas zęby ćmić ale nawet nie wiem dokładnie który. Zapisałam się do dentysty 23.02 [emoji33]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli chodzio zeby jestem panikara. Biegam jak w zegarku na kontrole, kamien regulsrnie zdejmuje, aparat ortodontyczny przeszlam. Tylko zawsze kazdy zabek robilam ze znieczuleniem. I juz panikuje [emoji6]

Mnie dzis to juz chyba wszystko boli, ale cos musi byc bo mojego meza bardzo bolala glowa w nocy.

ja w pon byłam u dentysty;) i już mam wszystkie zdrowe jak przed ciąża [emoji1]. 4 miesiące przed byłam na kontroli i było super, a w 3 miesiącu już 3 do zrobienia... ale dostawałam znieczulenie bez adrenaliny i było ok;)

w57vyx8dubspq12k.png

Bedzie dobrze :) poczekajmy na ekspertyzy, rzeczoznawce i odpowiedz z TU.
Daktyl ja az tak nie mam do czynienia ze szkodami itp. Ja obsluguje ksiegowo agentow, ich rozliczenia, prowizje, polisy itp.

Zmieniajac temat... dziwnie cos z moim brzuchem. Lapie mnie ostry bol jak na okres i puszcza, przerwa i znow i tak juz z pare razy. Wzielam no spe i licze, ze przejdzie. Miala ktoras cos podobnego?

Ja! Szyjka mi sie skracala[emoji52][emoji21]

reklama
No dobra [emoji4] już jestem
Miałam bardzo dokładne połówkowe, Pani doktor zbadała wszystko[emoji4] no i tak jak już pisałam Junior okazał się być dziewczynką [emoji1] Emkaa pytasz w którym tyg stwierdzono chłopca- W żadnym [emoji28] po prostu przy posiadaniu dwóch córeczek powstała chęć posiadania synka [emoji6] Ale będzie dziewczynka i super [emoji28] trzeba się tylko trochę przestawić [emoji8] Podpaski to nam będą z Makro na paletach przywozić [emoji28]
A teraz tak na poważnie Pani doktor dopatrzyła się czegoś nas sercem i problemu z nerkami [emoji20] mam to sprawdzić u jakiegoś kardiologa i kontrolować nerki Małej. Kazała nie panikować bo może to tylko chwilowe i samo się unormuje Jestem więc dobrej myśli. Tyle o mnie. Dziękuję za wszystkie kciuki i gratki [emoji7]
Arya, Motylek, Judzia również gratuluję udanych wizyt [emoji179]

16udskjopmtfyunf.png

Do góry