reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie śpię od 4 i jestem już głodna... 6 rano to za wcześnie na śniadanko? Czytam w necie super przepisy, ale przecież nie będę teraz gotować [emoji38]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Dzień Dobry[emoji4] Ja od piątej nie śpię[emoji20] M do pracy wstawał i mnie wybudził a w nocy usnąć nie mogłam.Ja idę śniadanko jeść,bo głodna jestem jak wilk.A dziś robię kalafiorową[emoji2]

oar8ugpjafqeooh5.png

Mnie nie bola na szczescie ale ja nie zdazylam wyleczyc do konca zebow... :( bede je robila w lutym. Mam nadzieje ze Pani doktor ma znieczulenie dla ciężarnych ;)
Ojjj a eybierasz sie do dentysty ?
p19u9jcg81ehxczt.png
Oczywiscie, o 12 bede dreczyc mojego dentyste, ze jesli mnie nie przyjmie poloze sie na znak protestu :)
Mam nadzieje, ze daje znieczulenie ciezarnym, to juz II trymestr.

Tylko dziwnie mnie boli nie zab, a kosc nad zebem, a pod okiem, ucho i pod zuchwa. No, ale moze cos promieniuje.

Na śniadanko nigdy nie jest za wcześnie! :D
Mnie też zaczęły raz na jakiś czas zęby ćmić ale nawet nie wiem dokładnie który. Zapisałam się do dentysty 23.02 [emoji33]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli chodzio zeby jestem panikara. Biegam jak w zegarku na kontrole, kamien regulsrnie zdejmuje, aparat ortodontyczny przeszlam. Tylko zawsze kazdy zabek robilam ze znieczuleniem. I juz panikuje [emoji6]

Mnie dzis to juz chyba wszystko boli, ale cos musi byc bo mojego meza bardzo bolala glowa w nocy.

ja w pon byłam u dentysty;) i już mam wszystkie zdrowe jak przed ciąża [emoji1]. 4 miesiące przed byłam na kontroli i było super, a w 3 miesiącu już 3 do zrobienia... ale dostawałam znieczulenie bez adrenaliny i było ok;)

w57vyx8dubspq12k.png

Bedzie dobrze :) poczekajmy na ekspertyzy, rzeczoznawce i odpowiedz z TU.
Daktyl ja az tak nie mam do czynienia ze szkodami itp. Ja obsluguje ksiegowo agentow, ich rozliczenia, prowizje, polisy itp.

Zmieniajac temat... dziwnie cos z moim brzuchem. Lapie mnie ostry bol jak na okres i puszcza, przerwa i znow i tak juz z pare razy. Wzielam no spe i licze, ze przejdzie. Miala ktoras cos podobnego?

Ja! Szyjka mi sie skracala[emoji52][emoji21]

reklama
No dobra [emoji4] już jestem
Miałam bardzo dokładne połówkowe, Pani doktor zbadała wszystko[emoji4] no i tak jak już pisałam Junior okazał się być dziewczynką [emoji1] Emkaa pytasz w którym tyg stwierdzono chłopca- W żadnym [emoji28] po prostu przy posiadaniu dwóch córeczek powstała chęć posiadania synka [emoji6] Ale będzie dziewczynka i super [emoji28] trzeba się tylko trochę przestawić [emoji8] Podpaski to nam będą z Makro na paletach przywozić [emoji28]
A teraz tak na poważnie Pani doktor dopatrzyła się czegoś nas sercem i problemu z nerkami [emoji20] mam to sprawdzić u jakiegoś kardiologa i kontrolować nerki Małej. Kazała nie panikować bo może to tylko chwilowe i samo się unormuje Jestem więc dobrej myśli. Tyle o mnie. Dziękuję za wszystkie kciuki i gratki [emoji7]
Arya, Motylek, Judzia również gratuluję udanych wizyt [emoji179]

16udskjopmtfyunf.png

Do góry