reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dobra dziewczyny, bo ja nie potrzebnie na nowo stresuje się i irytuję. To nie ma sensu,a ja tutaj nie pasuję. Bardzo mi miło,że o mnie pomyślałyście. Ze mną i córcią wszystko w jak najlepszym porządku. Jesteśmy zdrowe i dzielne, mała boksuje już częściej, wyniki książkowe, rozwój odpowiedni, garderoba i wyprawka się powiększają i jestem szczęśliwa. Z resztą kto podgląda mnie na insta ten wie.

Życzę Wam każdej z osobna dużo spokoju, radości oczekiwania i odpoczynku. Pamiętajcie o sobie i dbajcie o siebie. Nie przysparzajcie sobie dodatkowych totalnie niepotrzebnych stresowych sytuacji, to w niczym nie pomaga-coś o tym wiem. Rośnijcie i bądźcie szczęśliwe tak PO PROSTU :)

Widocznie stałam się aspołeczna w ciąży,ale jak na mnie naskoczyłyście to przepłakałam pół nocy wmawiając sobie,że jestem głupia i będę złą matką. Nie będę idealną mamą,ale będę się bardzo starać.
Pozdrawiam Was i razem z Tośką ślę buziaki :*
Nie każdy brała udział w tej wymianie zdań a trochę zlinczowałaś wszystkie uczestniczki forum i to mi się nie podoba ale masz prawo mówić co chcesz jak każda z nas. Życzę Ci wszystkiego dobrego mimo to.

Zielinka, jesteś już najlepsza mama na świecie dla swojego dziecka. I nigdy w to nie wątp!! Nigdy!!!!

Zoja ja dziś też byłam u laryngologa bo mi się ucho po anginie ciągnie, niestety prócz antybiotyku nie wiele możemy zrobić, choć mi nie dała i mówiła że przejdzie, jakoś w to wątpię. Aż żal że leków przeciwzapalnych brać nie można. A morfologia Ci poleciała bo masz infekcje i to nie mała. Ja też robiłam i dodatkowo ob i crp. Bo osrana siedziałam!! Wyjdziesz z infekcji morfologia wróci do normy. Jaki dostałaś antybiotyk??

Zielinka nie kazdy bral udzial w tej dyskusji. Ja nie jestem lekarzem i nie wypowiadam sie w opcjach medycznych bo sie nie znam i nie mam dalej zamiaru sie wypowiadac.

I nie watp w to jaka jestes mama. Nigdy. I nie mow, ze nie pasujesz. Rodzisz w czerwcu wiec pasujesz, tylko musisz chciec pasowac.

Daktyl, a boli cie to ucho?

Zoja duzo zdrowka, oby pomogl antybiotyk.

Dajcie już dziewczyny spokój. Zielinka zrobi jak zechce nie przekonujcie jej na siłę...Same wiecie jak hormony szaleją w ciąży i z małej sprawy robi się wielka...
Zielinka trzymaj się ciepło rośnij zdrowo i napisz od czasu do czasu jak tam się macie ty i maleństwo, wszystkie będziemy czekać na wiadomość od ciebie. Ale decyzja oczywiście należy do ciebie. Pa....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Heda masz racje, jakbysmy przekonywaly to nic nie da. Samemu trzeba chciec.

Heda, a mialam spytac jak twoje wyniki morfologii?

Morfologia średnio, ale byłam u rodzinnej mówi że norma w ciąży. Bardziej mnie mocz martwi bo mam liczne bakterie i szczawiany wapnia, więc kamica nerkowa. Na razie mam pić dużo i jeszcze więcej, herbatki z pokrzywy na noc i soczki z żurawiny w dzień. Poza tym moje nieszczęsne TSH ładnie urosło i już jest prawie w normie[emoji4] A przy okazji zrobiłam cytomegalie tak jak kiedyś polecałaś( chyba ty o ile.mnie pamięć nie myli) i mam igg wysokie więc chyba już byłam na to kiedyś chora, a igm około 0 więc chyba ok. Wizyta u gina w piątek...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże co za dzień dzisiaj. [emoji29]Mojej siostrze spalił się dom . Uciekała w ostatniej chwili z dziećmi( 3 lata i roczek) z domu na ten mróz . Nawet kurtek nie zdarzyła[emoji50] zabrać.
Dość , że jedna córeczka jest chora na nerki poważnie 3 latka. To teraz biedne dziecko przeżywa ten pożar. Chodzi i mamusiu nie mamy domku , spalił nam się domek. Opowiada , że dach na nią prawie spad ale mamusia ją uratowała. Płakałam jak głupia jak ja słuchałam. Masakra jakaś. [emoji52]

Ja tez mam mnostwo szczawianow, pije ten sok z zurawiny... koszmar, az pyszczek wykrzywia :) chociaz jak ktos ma smaka na kwasne to ok ;)

Cytomegalia to ja. Jak igg dodatnie to przeszlas, igm swiadczyloby, ze jestes chora juz, a ty za oewnje wyksztalcilas przeciwciala.

reklama
Boże co za dzień dzisiaj. [emoji29]Mojej siostrze spalił się dom . Uciekała w ostatniej chwili z dziećmi( 3 lata i roczek) z domu na ten mróz . Nawet kurtek nie zdarzyła[emoji50] zabrać.
Dość , że jedna córeczka jest chora na nerki poważnie 3 latka. To teraz biedne dziecko przeżywa ten pożar. Chodzi i mamusiu nie mamy domku , spalił nam się domek. Opowiada , że dach na nią prawie spad ale mamusia ją uratowała. Płakałam jak głupia jak ja słuchałam. Masakra jakaś. [emoji52]
o matko! nawet sobie nie wyobrażam co teraz twoja siostra musi przeżywać [emoji21] biedna ta dziewczynka bo już rozumie co sie stało, ten maluszek to jeszcze nic nie rozumie a ona ? :(

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry