U
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byli ale boją się , że nie dostaną odszkodowania. Ponoć nie tak łatwo chcą dawać. I próbują się wymagać. Mam nadzieję że chociaż to odszkodowanie dostaną.
Madziaren jakby im bylo trzeba pomoc typu jakies ubranka czy cos to piszcie..nie naszaleje ale co moge to pomogeBoże co za dzień dzisiaj. [emoji29]Mojej siostrze spalił się dom . Uciekała w ostatniej chwili z dziećmi( 3 lata i roczek) z domu na ten mróz . Nawet kurtek nie zdarzyła[emoji50] zabrać.
Dość , że jedna córeczka jest chora na nerki poważnie 3 latka. To teraz biedne dziecko przeżywa ten pożar. Chodzi i mamusiu nie mamy domku , spalił nam się domek. Opowiada , że dach na nią prawie spad ale mamusia ją uratowała. Płakałam jak głupia jak ja słuchałam. Masakra jakaś. [emoji52]
Gratulacje ! [emoji4]Jestem po wizycie, mamy zdrową i silną DZIEWCZYNKĘ!!! [emoji23] [emoji7]
I gitara super!Jestem po wizycie, mamy zdrową i silną DZIEWCZYNKĘ!!! [emoji23] [emoji7]
Gratulacje!Jestem po wizycie, mamy zdrową i silną DZIEWCZYNKĘ!!! [emoji23] [emoji7]