reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dobra dziewczyny, bo ja nie potrzebnie na nowo stresuje się i irytuję. To nie ma sensu,a ja tutaj nie pasuję. Bardzo mi miło,że o mnie pomyślałyście. Ze mną i córcią wszystko w jak najlepszym porządku. Jesteśmy zdrowe i dzielne, mała boksuje już częściej, wyniki książkowe, rozwój odpowiedni, garderoba i wyprawka się powiększają i jestem szczęśliwa. Z resztą kto podgląda mnie na insta ten wie.

Życzę Wam każdej z osobna dużo spokoju, radości oczekiwania i odpoczynku. Pamiętajcie o sobie i dbajcie o siebie. Nie przysparzajcie sobie dodatkowych totalnie niepotrzebnych stresowych sytuacji, to w niczym nie pomaga-coś o tym wiem. Rośnijcie i bądźcie szczęśliwe tak PO PROSTU :)

Widocznie stałam się aspołeczna w ciąży,ale jak na mnie naskoczyłyście to przepłakałam pół nocy wmawiając sobie,że jestem głupia i będę złą matką. Nie będę idealną mamą,ale będę się bardzo starać.
Pozdrawiam Was i razem z Tośką ślę buziaki :*
Nie każdy brała udział w tej wymianie zdań a trochę zlinczowałaś wszystkie uczestniczki forum i to mi się nie podoba ale masz prawo mówić co chcesz jak każda z nas. Życzę Ci wszystkiego dobrego mimo to.

Zielinka, jesteś już najlepsza mama na świecie dla swojego dziecka. I nigdy w to nie wątp!! Nigdy!!!!

Zoja ja dziś też byłam u laryngologa bo mi się ucho po anginie ciągnie, niestety prócz antybiotyku nie wiele możemy zrobić, choć mi nie dała i mówiła że przejdzie, jakoś w to wątpię. Aż żal że leków przeciwzapalnych brać nie można. A morfologia Ci poleciała bo masz infekcje i to nie mała. Ja też robiłam i dodatkowo ob i crp. Bo osrana siedziałam!! Wyjdziesz z infekcji morfologia wróci do normy. Jaki dostałaś antybiotyk??

Zielinka nie kazdy bral udzial w tej dyskusji. Ja nie jestem lekarzem i nie wypowiadam sie w opcjach medycznych bo sie nie znam i nie mam dalej zamiaru sie wypowiadac.

I nie watp w to jaka jestes mama. Nigdy. I nie mow, ze nie pasujesz. Rodzisz w czerwcu wiec pasujesz, tylko musisz chciec pasowac.

Daktyl, a boli cie to ucho?

Zoja duzo zdrowka, oby pomogl antybiotyk.

Dajcie już dziewczyny spokój. Zielinka zrobi jak zechce nie przekonujcie jej na siłę...Same wiecie jak hormony szaleją w ciąży i z małej sprawy robi się wielka...
Zielinka trzymaj się ciepło rośnij zdrowo i napisz od czasu do czasu jak tam się macie ty i maleństwo, wszystkie będziemy czekać na wiadomość od ciebie. Ale decyzja oczywiście należy do ciebie. Pa....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Heda masz racje, jakbysmy przekonywaly to nic nie da. Samemu trzeba chciec.

Heda, a mialam spytac jak twoje wyniki morfologii?

Morfologia średnio, ale byłam u rodzinnej mówi że norma w ciąży. Bardziej mnie mocz martwi bo mam liczne bakterie i szczawiany wapnia, więc kamica nerkowa. Na razie mam pić dużo i jeszcze więcej, herbatki z pokrzywy na noc i soczki z żurawiny w dzień. Poza tym moje nieszczęsne TSH ładnie urosło i już jest prawie w normie[emoji4] A przy okazji zrobiłam cytomegalie tak jak kiedyś polecałaś( chyba ty o ile.mnie pamięć nie myli) i mam igg wysokie więc chyba już byłam na to kiedyś chora, a igm około 0 więc chyba ok. Wizyta u gina w piątek...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże co za dzień dzisiaj. [emoji29]Mojej siostrze spalił się dom . Uciekała w ostatniej chwili z dziećmi( 3 lata i roczek) z domu na ten mróz . Nawet kurtek nie zdarzyła[emoji50] zabrać.
Dość , że jedna córeczka jest chora na nerki poważnie 3 latka. To teraz biedne dziecko przeżywa ten pożar. Chodzi i mamusiu nie mamy domku , spalił nam się domek. Opowiada , że dach na nią prawie spad ale mamusia ją uratowała. Płakałam jak głupia jak ja słuchałam. Masakra jakaś. [emoji52]

Ja tez mam mnostwo szczawianow, pije ten sok z zurawiny... koszmar, az pyszczek wykrzywia :) chociaz jak ktos ma smaka na kwasne to ok ;)

Cytomegalia to ja. Jak igg dodatnie to przeszlas, igm swiadczyloby, ze jestes chora juz, a ty za oewnje wyksztalcilas przeciwciala.

reklama
Boże co za dzień dzisiaj. [emoji29]Mojej siostrze spalił się dom . Uciekała w ostatniej chwili z dziećmi( 3 lata i roczek) z domu na ten mróz . Nawet kurtek nie zdarzyła[emoji50] zabrać.
Dość , że jedna córeczka jest chora na nerki poważnie 3 latka. To teraz biedne dziecko przeżywa ten pożar. Chodzi i mamusiu nie mamy domku , spalił nam się domek. Opowiada , że dach na nią prawie spad ale mamusia ją uratowała. Płakałam jak głupia jak ja słuchałam. Masakra jakaś. [emoji52]
o matko! nawet sobie nie wyobrażam co teraz twoja siostra musi przeżywać [emoji21] biedna ta dziewczynka bo już rozumie co sie stało, ten maluszek to jeszcze nic nie rozumie a ona ? :(

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry